3girlsb 13 Kasım 53 15 Kasım 84 17 Kasım 134 19 Kasım 214 %50 den bile fazla artmış hesaplayı yaptığında hayırlı olsun canım doktora gidebilirsin direk
zlemceylan 3girlsb bugün randevum var bakalım geçen ay kimyasal oldu bu sefer de değer fazla artmış gibi bir geldi o yüzden sormak istedim çok teşekkür ederim 🥰❤️
zlemceylan Eda75 ay görmemişim sanırım 🙈 çok bildirim gelmişti bakarken gözümden kaçmış olmuş kusuruma bakma 🥹 çok çok teşekkür ederim güzelim benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏼 sende hamileydin di mi yanlış hatırlamıyorsam 🥰
Eda75 zlemceylan olsun kuzum sorun değil estağfurullah ne kusuru dedim zaten gözünden kaçmıştır diye😇evet bende hamileyim canım yarın Allâh nasip ederse keseyi görmeye gidicem🙈❤
3girlsb zlemceylan yok benimde böyleydi doktor hatta dedi % 60 dan bile fazla artmış çok iyi dedi korkma kötü şeyler düşünme sakın kötüyü çağırma ♥️
zlemceylan Eda75 yaa aynı zamanların hamilesiyiz 🥰 benden gün önceliğin var Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🙏🏼❤️
Bbk88 zlemceylan ne kadar süre önce kimyasal gecirdiniz ve kaça kadar cikmisti degeriniz şimdi ki değeriniz çok güzel artmış 🤗😇
Eda75 zlemceylan ben erkek hissediyorum kuzum ya en baştan beri ama herşeyden önce sağlıklı olsun yeter 🤲peki sen ne hissediyosun