Dfnsyn Kubam Gulsahhhhhh22 Maviikaktus Nznks Merve-metin fatsfats-92 huureira ozlem_68 Gulsahhhhhh22 Merhabalar hanımlar ben de mart annesi olacağım inşallah 🤍 bugün 23+5 olduk 🐣 bebeğim 2-3 gündür hareketli çok az oluyor bu dönemlerden geçtiniz siz de normal mi acaba. En som detaylı ultrasonda her şey normaldi. 2 gün kıpır kıpır oldu sonra baya durdu hareketleri
Kubam Benim de çok şükür iyi ben mi yavaş gidiyorum acaba pek bişey almadım valla daha aralık sonu ocak başı gibi düşünüyorum almayı
Maviikaktus Kubam biz biraz aceleci davrandık sanırım 🙈 ben internetten listelere baktım kendime göre ihtiyaç olacakları ekleyip çıkardım ona göre aldım kıyafet çok almadım aslında diğer gerekli olacak şeyleri aldım 🥰
Nznks Kubam şubatın ilk haftası şuan 27 haftalıgım hiç birşey almadım daha önümüzdeki ayın ortasında başlarım nasip olursa şuan nefes alamamak beni zorluyor bi kaç gün öncede tansiyonum yükseldi o beni korkuttu devamı gelmedi gelmezde umarım
Brgmde Nznks nefes almamak derken Bugün sol sırtım iğne batar gibi batıyor yaşadnzmj dün gecede nefes almakta zorlandm
Merve-metin Kubam herşey yolunda sadece nefes alamamak ve bel ağrısı beni mahvediyor doktorum normal diyor onun harici alışveriş işimiz bitti sadece beşik ve bebek arabası kaldı onuda ay sonunda almayı düşünüyoruz sonrasında kıyafetleri yıkama ütüleme faslı başlayacak inşallah 🙏🏻 🌸
Maviikaktus Merve-metin kaçıncı haftadasınız 🥹 allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah 🥰
fatsfats-92 Kubam 26+1 haftalığım bende ikinci gebeliğin beşik küvet vs olduğu için sadece elbise alacam ufak tefek bi kaç parça aldım ama benimde eksiklerim fazlasıyla var 😆 bebeğimin gelişimi iyi benim böbrekte sıkıntı var gibi inşallah sorunsuz problemsiz sağlıkla doğururuz🥰
huureira Kıyafet eksiğimiz yok sadece önümüzdeki ay kendim için sonrada eczaneden alınacakları alıp bitireceğim. Şikayet olarak nefes alamamak hayli yorucu
Oyku_38 Yıkama ütüleme falan ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz anneler ? Şubat başı bizimde doğum inşallah
ozlem_68 28+1 olduk bizde bizimde kıyafet falan fazlasıyla var kardeşinden bı hastane çıkışı aldm kendi eksiklerim var bir iki haftaya halletcm artk zor nefes alıyorum belim çok kötü benimle aynı olan var mi
BusrAsil2019 ozlem_68 bende de nefes darlığı başladı 2 gündür ayakta çok kalınca da bel ağrısı 27 haftalığım 😒
Yagmuraktas23 27+4 düm bugün Aralık sonuna doğru 33 haftaya giricez nasipse yıkama ütüleme işini aralıkta yapmayı düşünüyorum
Evrimnbe Kubam 27+3deyim herşeyim hazır bi tek bebek arabası kaldı onu da ocak gibi almayı düşünüyoruz. Herşeyini yıkadım ütüledim hurca koydum ay sonu odası gelicek temizleyip yerleştiricem sonra evi detaylı temizleyip artık dinlenme moduna giricem
ctakkk Dfnsyn geçen günler aynı bende çok az hissediyordum ama şimdi daha iyi hissediyorum bence uyuyolar ya ilk gebeliğimde korkup gitmiştim doktora ama bunda içim rahatlatan şeyelr düşündüm sende öyle yap hep elin karnında dua et
Merve-metin Dfnsyn normal canım doktorlar 24-28.haftaya kadar düzenli hareket beklemiyor zaten 28.haftadan sonra asıl hareketler düzene giriyor canım korkma çikolata kahve iç soluna yat hareketini hissedersin mutlaka
huureira Dfnsyn aynıhv durum bendede oldu hatta, cok huzursuz oldum abar topr hastaneye gittik hersey yolundaydı oluyormus bu haftalardan sonra
ctakkk 25+3 olduk bizde 🥰 ikinci gebeleiğim çoğu eşyam var ama yinede bu bebişede aldım bişeyler. Trendyol bebitof diye yenidoğan takımları var hem çok uygun hem çok kaliteli önerirm 🥰🥰
Dfnsyn ctakkk çok hareketliydi 22. Haftalarda ama 23 e girince bir duruldu gibi, hareketlerini hissediyorum ama eskisi gibi vurmuyor, daha güçsüz gibi🤔 muayeneye gitmedim ama sordum doktora normal dedi. Endişeleniyor insan