ctakkk 25+3 olduk bizde 🥰 ikinci gebeleiğim çoğu eşyam var ama yinede bu bebişede aldım bişeyler. Trendyol bebitof diye yenidoğan takımları var hem çok uygun hem çok kaliteli önerirm 🥰🥰
ctakkk Dfnsyn geçen günler aynı bende çok az hissediyordum ama şimdi daha iyi hissediyorum bence uyuyolar ya ilk gebeliğimde korkup gitmiştim doktora ama bunda içim rahatlatan şeyelr düşündüm sende öyle yap hep elin karnında dua et
Dfnsyn ctakkk çok hareketliydi 22. Haftalarda ama 23 e girince bir duruldu gibi, hareketlerini hissediyorum ama eskisi gibi vurmuyor, daha güçsüz gibi🤔 muayeneye gitmedim ama sordum doktora normal dedi. Endişeleniyor insan
BusrAsil2019 ozlem_68 bende de nefes darlığı başladı 2 gündür ayakta çok kalınca da bel ağrısı 27 haftalığım 😒
Kubam Hepimiz sağlıkla alalım inş kucağımıza Göğüs ucu için ne aldınız peki daha once kullanıp memnun kalan var mı ?
Merve-metin Dfnsyn normal canım doktorlar 24-28.haftaya kadar düzenli hareket beklemiyor zaten 28.haftadan sonra asıl hareketler düzene giriyor canım korkma çikolata kahve iç soluna yat hareketini hissedersin mutlaka
Mavi_rella Kubam ben ilk bebeğimi 6 aylıkken kaybettim ikincisi 5 haftalıkken düştü şimdiki 27.haftadayım. hiçbişey almadım ilk bebeğime hazırlık için liste yapıyordum o zaman doğdu kızım hazırlık için erken diye düşünüyorum o yüzden Allah nasip ederse 33.hadtadan sonra yapmayı düşünüyorum rabbim inşallah nasip eder o günleri görmeyi. Rbbim hepimiizn bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❤️
Gamzeumay Kubam benim eksiklerim.harici bebisi tamamladik bitti bile 😍 herseyi yikafik ütüledim hatta valizi bile hazirlamis sayilirim 🤭😁 25+4 ten slm 🙋♀️🙋♀️
Mavi_rella Kubam insan çok korkuyor be. Bebeğime hediye alanlar var doğmadan getirmeyin dedim istemiyorum. Böyle daha rahatım rabbim verir rızkını evelallah. Varsın elbisesi olmasın ama bebeğim sağlıklı doğsun ben onu saracak şey bulurum.
Mucize19 Şubat değiliz ama Nisan başı doğum eğer zamanında doğarsa. Çünkü erken doğma riski de var. Bir kaç eksiğim kaldı herşey tamam sayılır. Kendime pijama takımı ve bebeğime şampuan krem falan kaldı. Birde isimli hastane çıkışı takımı yaptırmak istiyorum başka yok.
Anonim521 Kubam benim de çok az eksiğim kaldı, camasirlari yıkayıp utulememek için zor tutuyorum kendimi daha erken sonra yapacak iş kalmayacak diye 😅
0AyseAda0 Merhaba herkese doğum için 14 Şubat dedi doktorum :) büyük olan her şey alındı küçük şeyler kaldı geriye. Şu ana kadar her şey normal çok şükür bebeğim ve benim için. Sadece bel ve çatı ağrısı beni zorlayan özellikle yatakta dönerken ve uzun süre oturursam ayağa kalkarken. Herkese sağlıklı ve güzel bir hamilelik diliyorum :)
kubranur2538 27+4 den selam 😊dolabı şifonyeri kaldı alınacak bu kaç zıbın geri kalan benim eksıklerım onlarada erken diye erteliyorum biraz daha 😊nefes alamamak gece uykususuzlugu ve arada bi el ayak boşalması dışında sorunum yok çok şükür 🙏
Busegungoor gebeliğim olduğu için mi rahatım bilmiyorum ama hala bir hazırlık yapmadım. 32.hafta yapmayı toplu şekilde yapıp bitirmeyi düşünüyorum. Ama benimde nefes darlığım çok oluyor daralıyorum. 😔
huureira Dfnsyn aynıhv durum bendede oldu hatta, cok huzursuz oldum abar topr hastaneye gittik hersey yolundaydı oluyormus bu haftalardan sonra
Kubam Mavi_rella kesinlikle ilk bebeğim gelen hediyeleri şmdi görünce bile aklıma geliyor gerçi unutmaktan degil de daha bi farklı hatırlıyorsun rabbim verdi bir şekilde sabrını allah kimseye yaşatmasın bu bebişleri sağ salim alalım kucaklarımıza