dilan1621 Aeell suni sancı sonrası bebeğin kalp atışı yavaşladığı için apar topar sezeryanla oldu Bebişin kuvözde dua edin 🙏🏼
Sedanurrrk1 dilan1621 benimde suni sancı alma olasılığım var lütfen gelişmelerden bana da haber verir misiniz rabbim kolay bi şekilde güzel bi doğum nasip etsin 🙃
Kubra_46 Bende bu gece 00.00 itibariyle 38+0 oldum. 🥹 Bugün için sezaryen demişlerdi ama gitmedim ssvd çok istiyordum doktorum desteklemedi doktor arayışına girdim şuan iyimi yapıyorum bilmiyorum ama hala bekliyorum 🥹🥹🥹
Kubra_46 Nazo77 yeni taşındığım için sadece bi doktora 2 kez gittim oda evime yakın bi özel hastaneydi doktor son ana kadar ssvd destekledi son anda sezaryen dedi ve tekrar gitmedim eğitim araştırma hastanesi ile onun arasında kaldım hala o yüzden bekliyorum 😕
Elif7723 Nazan_Sarenaz67 bence uyuyun sonradan çok uykunuz gelir bitkin düşersiniz bu arada Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
dilan1621 Hatci ilk gebeliğim daha önce kendi sancımı çekmediğim için bi kıyaslama yapamam , suni sancı öyle aman aman bi ağrısı yoktu ben 5 saat sancı çektim bebeğin kalbi yavaşladı seseryana alındım bebeğim kuvöze alındı 🥹
Hatci dilan1621 inşallah biran önce bebisiniz yanınıza gelir Rabbım şifa versin 🤲, çok geçmiş olsun kaç kg dogdu
Nazo77 Kubra_46 Bence burda başlık açın hangi hastaneye destekleyen var mı diye görüş belirten elbet olur sizede fikir olur.
Kubra_46 Nazo77 eğitim araştırma için açtım maalesef ki olumlu yanıtlar alamadım😑 daha cok tedirgin oldum ister istemez 🥺
Nazo77 Kubra_46 Başka hastane yok mu?Hangi şehirdi?Bende küçük bir ilde yaşıyorum destekleyen tek bir doktor var sadece malesef herkes yanaşmıyor.