Glsndvrn Nazan_Sarenaz67 allahım kavuştursun sizi sağsalim hayırlı doğumlar🙏benimde son üç hafta kaldı allahım kavuştursun bizi bebelerimize sağsalim🥹💙
busrasya Nazan_Sarenaz67 ay hem çok heyecanlı hem de çok hüzünlü bir geceydi benim için bebeğimle son gecem onunla aynı bedendeki son günüm olduğunu bilmek çok duygulandırıyordu ama bir yandan da sabaha ona kavuşma heyecanı çok farklıydı rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin anın tadını çıkarın asla korkmayın herşey çok güzel oluyor 🥹
Brckymk Nazan_Sarenaz67 sağlıkla al inşallah kucağına 🌸🤲🏻Bende ayın 20 sinde yani yarın 38+0 olucam Allahın izniyle bende yarım giriyorum doğuma 🌸🤲🏻
Makbule_199110 Nazan_Sarenaz67 benim icin de carsamba günü doğum var heyecan dorukta Rabbım sag salim versin kucaklarimiza insallah
Hatci dilan1621 hayırlı olsun bütün gün sizi takip ettim🥰 Allah hayırlı evlat etsin, suni sanciyla normal mi oldu? Nasıldi zor muydu acaba, ben de yarin gidicem inşallah 🥰🥲
dilan1621 Hatci ilk gebeliğim daha önce kendi sancımı çekmediğim için bi kıyaslama yapamam , suni sancı öyle aman aman bi ağrısı yoktu ben 5 saat sancı çektim bebeğin kalbi yavaşladı seseryana alındım bebeğim kuvöze alındı 🥹
oykualya Hatci alttan jel sürüldü banada ikinci doğumumda yani suni sancı verildi aman aman bi farklı ağrısı yok aynı acı 4 saat falan sanırım çektim sonrasında 5 dk da doğum yaptım canım korkulcak bişey değil yaptınmı sen doğumunu
dilan1621 Aeell suni sancı sonrası bebeğin kalp atışı yavaşladığı için apar topar sezeryanla oldu Bebişin kuvözde dua edin 🙏🏼
Sedanurrrk1 dilan1621 benimde suni sancı alma olasılığım var lütfen gelişmelerden bana da haber verir misiniz rabbim kolay bi şekilde güzel bi doğum nasip etsin 🙃
Kubra_46 Bende bu gece 00.00 itibariyle 38+0 oldum. 🥹 Bugün için sezaryen demişlerdi ama gitmedim ssvd çok istiyordum doktorum desteklemedi doktor arayışına girdim şuan iyimi yapıyorum bilmiyorum ama hala bekliyorum 🥹🥹🥹
Kubra_46 Nazo77 yeni taşındığım için sadece bi doktora 2 kez gittim oda evime yakın bi özel hastaneydi doktor son ana kadar ssvd destekledi son anda sezaryen dedi ve tekrar gitmedim eğitim araştırma hastanesi ile onun arasında kaldım hala o yüzden bekliyorum 😕