Diki Burcumeydan benimkinin kafası bu kadar top gibi değilmiş tekrar kontrol ettim de kiz gibi geldi ama bana
Diki Dogaguler kizimin 7 haftalik goruntusunde de kese boyleydi benim. Hep kese fasulye gibi olursa erkek, yuvarlak olursa kiz olur diyorlar ya ben de tam tersiydi. Kalp atis hizini hatirliyor musunuz?
Sudezeren81 Hande-23 20 haftalıkken gidicem ben ama 22 haftaya kadarda gidenler oluyor o size kalmış betada haftalsr geçtikçe çoğalıxak sonuçların çok normal
Diki Dogaguler 160? Ben yurtdisinda yasiyorum da soyle bir inanis var eger kalp atisi 140dan azsa erkek, 140dan yuksekse kizdir. Tabi batil bir inanc da, oyle derler :)
Diki Dogaguler iste o kadar farkli ki. Benim de kizim fasulye gibiydi kalp atis hizi 156lardaydi bide ben kordonu penis sandim 😂 erkek saniyordum çok uzun sure. Gonlunuzden gecen kollarinizda olsun insallah 🌸🩷🥹
Diki Dogaguler benimde bir kizim var, kiz erkek tabiki fark etmez saglikli olsun da hani annelik tahmin edersiniz erkek evladi da tatmak istiyor gonlum. Kalp atisi 120lerdeydi bugun 13haftalik kontrolde 157 cikti 😂
Dogaguler Diki amin inşallah hepimizin öyle benimde oğlum var gönlümden geçen bir kız bir erkek ama Allah neyi nasip ederse onu yaşayacağız sağlıklı olsunlar inşallah 🙏
Dogaguler Diki işte o kadar çok sabırsızım ki bekleyemiyorum merak ediyorum cinsiyetini 🥹 9 haftalığa yakınken gitmiştim en son ikili tarama için 12 haftalıkken gel dediler ve vakit geçmiyor
Diki Dogaguler ben yurtdisindayim 22-24 hafta arasi ogrenecegim siz bide beni dusunun. Burada cinsiyet tahmini yapan birini gorunce tabiri caizse taciz ediyorum ‘bana da bakin bana da bana da!!!’ Diye 😂😂
Diki Dogaguler bende oyleyim valla her yerde karsiniza cikabilirim 😂 kocama diyorum ki insallah ayni kisiye 10 kere sormuyorumdur cunku o kadar cok soruyorum ki 😂😂