Dogaguler Diki 8 haftalıkken olan resimselde buna benzerliği var mı ona da bakıp karşılaştırır mısınız rica etsem 🥰🥰
Diki Dogaguler kizimin 7 haftalik goruntusunde de kese boyleydi benim. Hep kese fasulye gibi olursa erkek, yuvarlak olursa kiz olur diyorlar ya ben de tam tersiydi. Kalp atis hizini hatirliyor musunuz?
Burcumeydan Diki Canım benimkisine de bir bakar mısın kızının ultrason kâğıdıyla aynı mı acaba 😁 yarın gösterirse kendini öğreneceğiz inşallah bizde 🙏🏼
Diki Burcumeydan benimkinin kafası bu kadar top gibi değilmiş tekrar kontrol ettim de kiz gibi geldi ama bana
Hande-23 Kızlar bugün ikili tarama yapıldı doktorum burun kemiğini gördü ve ense kalınlığı 1 mm dedi. Crl 48 mm dedi
Sudezeren81 Hande-23 evet bacak arası boş çünkğ ama daha erken şaşırtmada olabiliyor en iyisi detaylı ultrason banada kız dediler ama şaşırtma oluyormuş bazım 17+4 haftalık hamileyim detaylı ultrasonu bekliyorum
Hande-23 Ardından kan testi verdim ve kağıdı henüz alamadım yarın alacağız. Ama e nabız sisteminde serbest beta hcg 40.9, PAPP-A 0.699 yazıyor hiç anlamadım iyi mi acaba kötü mü bilenler yazabilir mi
Sudezeren81 Hande-23 20 haftalıkken gidicem ben ama 22 haftaya kadarda gidenler oluyor o size kalmış betada haftalsr geçtikçe çoğalıxak sonuçların çok normal
Esma5566 Sudezeren81 Dogaguler Hande-23 Sudezeren81 Tahmin alabilirmiyimmm ❤️ sali günü ögrenicem Insallah