Gokturkmom_ Sedefffff 35+1iz sezeryan olucak ilk gebeliğim oğluşumu bekliyorum :) Sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah
Bayraksevda Gokturkmom_ ben de yarin sizinle ayniyim seseryani kendiniz mi tercih ediyorsunuz acaba ona rağmen çatı muayenesi oluyor mu
Sedefffff Gokturkmom_ Benimde ilk ve minik bir erkek 🤗 Rabbim sağlıcakla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌺🤲🏻
Annelikmghb Sedefffff 34+2 cok şükür bu hafta cok agirlastim 20 Aralık sezeryan olacak benim ozel bolgemle anüsun arasinda tek tarafli bicak saplanmadi gibi bisey oluyor arada bu normalmi kontrolum bir haftaya tedirgin oluyorum agri girince adim atamıyorum.
Sedefffff Annelikmghb Benim bir bilgim yok ama belki bebek baş aşağıysa baskı yaptığı içindir,en doğrusunu doktorunuz söyler.Rabbim sağlıcakla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌺🤲🏻
Btlshnnn Sedefffff 37+4 olduk Kasım 25 de doğumum olacak Rabbim nasip ederse Allah’ın izniyle diyelim 🤲🏻 6 gün sonra yani 38+3 de acayip heyecan var günler geçmiyor sanki🥹
Aycdrn Sedefffff merhaba kızlar bende 37+2deyim 2. Gebeliğim ve pzt günü inşallah sezaryene gireceğim☺️🙏🏻ama ben bebek hareketlerini neredeyse hiç hissedemiyorum cuma günü bunun için doktora gittim nst de her şey yolunda çıkıyor eve geliyorum yine hareket hissetmiyorum iyice takıntı yaptım kendime🥺
1prenses1prensannesi__ Sedefffff benim son 9 gün kaldı çok farklı ya ikinci gebeliğim tek kasık ağrım çok var sol kasık yürüyemiyorum ağrıdan başka da yok belirti 38+5 olduk bugün kontrole gideceğim bebek tekrar dönmemişse normal olacak Allah nasip ederse
DilekBodurr Sedefffff 38+6 Dan sesleniyorum. İshal mide yanması halsizlik ne ararsan var maalesef kendimi hiç iyi hissedemiyorum bugün. Dün kontrolüm vardı sancı çıkmadı cuma tekrar çağırdı bakalım 😏 ikinci gebeliğim ilki normaldi bakalım bu nasıl olacak.
Lyla_46 DilekBodurr normal veya sezeryan hiç önemli değil bence önemli olan bebeğinizin ve sizin sağlıklı olmanız❤️
zeynepramo Sedefffff 35 olduk anlık giren karın ağrısıyla bunu yanıtlıyorum buralara gelmek hiç kolay olmadı çok zor 😮💨🤧🥺
Fnds zeynepramo Sedefffff 36 hafta oldu bugün nefes almakta zorluk çekiyorum artık ilk hamileliğim normal mi ?
Defne__rz Sedefffff çarşambaya gün verildi ilk sezeryanim ameliyatan çok bebeğimin durumu nasıl olacak düşünüp duruyorum 🙏❤️
rubeyyisarah Tahamm ben 28 haftalık hamileyim dün mecburi açıklığıma bakıldı ama sonrasında bir ağrı hissetmedim
_mavii_ Sedefffff bugün 37+6 doğuma 8 gün kaldı , zaman yaklaştıkça bi rahatlık geldi bana, önceden evi toplayalım falan diyodum eşime şimdi amaaaan olduğu kadar modunda dolanıyorum 😁
b-bg kızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ben 33 haftalık gebeyim ama ileriki haftalara bir sorum var planlı normal doğuma girecek olan var mı ben 38+3 gibi falan suniyle doğum yapmak istiyorum bebek kendi gelmezse mümkün mü acaba