Sedefffff Bhrdnz Bende hayırlısıyla bi 38 e geleyim de derin nefes alayım 😊 Rabbim sağlıcakla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌺🤲🏻
Bhrdnz Sedefffff aminnn gelirsiniz Allah’ın izniyle sag salim hepimiz kucağımıza alalım bebislerimizi ❤️
Sedefffff Tahamm Ben alttan muayene olmadım henüz o yüzden pek bir fikrim yok 🥺Rabbim sağlıcakla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌺🤲🏻
Gizemengin35 Sedefffff 37+6 oldum şuan sancı dan kıvranıyorum çok hareketli ama hiç bir belirtim yol su ve kanama gbi napmaliyim bugün kontrolede gittim bsy yoktu adet sancı gbi ağrım var kıvranıyor gitsem mi doktora
Sedefffff Gizemengin35 O sancı işte ama yalancı mı gerçek mi olduğuna bakmalısınız,istirahat edince geçiyorsa yalancı sancıdır düzenli ise gerçek sancıdır ona göre doktora gidin bence.Rabbim sağlıcakla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌺🤲🏻
Naimednmz Gizemengin35 1 haftadır aynı durumdayım gece başlayan sık aralıklarla devam eden sancı gunduz hiç bişey yok
33lif Ben de 34+5 oldum 2. Gün sonra doktora gideceğim ve tarihi belirleyecek 🥹 plesanta previadan dolayı 37. Haftada sezeryan olacağım tahmini 6-10 Aralık arasında doğum olacak ♥️