minikmucizem20 Sedefffff adet sancım var 37+1 im kaşıntım var belim ağrıyor yoruluyorum hep dün eğilip kalktım stres yaptım kendime bir an önce 38+0 olayım da bebeğimi doğurayım diyorum :( doğum yaklaştıkça ağlama krizlerim çoğalıyor
Sedefffff minikmucizem20 Bende gün içinde eften püften şeylere ağlıyorum bu psikoloji hormonlar çok değişik 🤣 Rabbim sağlıcakla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌺🤲🏻
Kevosali Sedefffff bugün tam 38 haftalık olduk ikinci hamileliğim ve 2. Oğlum vee kısmet olursa ssvd düşünüyoruz şimdilik herşey yolunda ve vanjinal doğum için uygun görünüyor şuanda bakalım kısmet bekliyoruz 🥰 Ama ağırlaştım baya geceleri sağa sola dönmek zülüm geliyor artık hayırlısıyla hepimiz kurtuluruz inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız 🤲🏻🌸
Rabia98 Kevosali merhaba ssvd yapacağınızı okudum da bende düşünüyorum pazar günü 38 olacağım doktorunuz eski sezeryan yerinizin kalınlığını ölçtü mü acaba kaç çıktı
2106 34+5 den yazıyorum hersey harikaydı vajinamda varis ve lenf bezleri çıkana kadar ölüyorum ağrıdan sol bacağım kasıktan itibaren iptal ne yapacağımı da bilmiyorum normal doğum için hiçbir belirti de yok hala 😬🤦♀️😩
Makbule_ 35+4 haftalığım bebeğim 2 gündür tekme atmıyor içimde kayyor toplanıyor kasılıyor ama hareket yok
Zuhaly Sedefffff haftaya çatı muayenesi olacağım ben de 38 haftalık hamileyim. Bakıyorum da çoğu kişi sezaryen olacağını yazmış acaba doktorların kolayına mı geliyor benim doktorum da kilon var sezaryene daha yakınsın dedi. Hangisi bizim için iyi olacaksa o olsun tabi 🥰
Gizasy Bhrdnz umarım doğumun çok güzel geçer. Bende 38+4 oldum. 22 Kasım veya 26 Kasımda olacak gibi o zamana kadar normal başlamazsa. Eğer çıktığında yazabilecek durumda olursan deneyimini çok merak ediyorum 🥹 bende de biraz panik ve korku var rahatlamaya çalışıyorum da 😭
Pinkpurplee Gizasy Gizasy hayırlısıyla alırız bebişlerimizi inşallah benim 2. Kızım geliyor .. sizin ?
Bayraksevda Gokturkmom_ ben de yarin sizinle ayniyim seseryani kendiniz mi tercih ediyorsunuz acaba ona rağmen çatı muayenesi oluyor mu
by2124_10 Sedefffff 37+3teyim perşembe günü sezaryen olacağım ama iki gün daha beklemeye takatim kalmadı desem yeridir
Thezgi Sedefffff 37+2 haftalık olduk. Bebişin dönmeye niyeti yok gibi bu ara aşırı haraketli. İnşallah döner, dönmezse 2 aralıkta sezaryen olacağım. Dönsün diye haraketler yapıyorum evde 😂
tugbaerolbozkurt Sedefffff bende 36+ 5 im normal doğum istiyorum doktor sadece kilo alma ve günlük mutlaka yürüyüş yap dedi perşembeden sonra da doğum iznine çıkıyorum inşallah ama doğum günüyle ilgili bir şey denmedi inşallah ağrısız sızısız güzel bir doğum yaşarız inş 12.12’de doğum yaparım
Kocbuse65 Sedefffff 35+5 den selamlar 🥹🙋🏻♀️ doğumu sezeryana karar verdik artık ağrılarım başladı aman aman değil ama vajina kemiklerim çok ağrıyor özellikle geceleri 😒
Esrgmss Kocbuse65 Benimde 35+5 aynen dediğin gibi vajina kemiklerim ağrıyor onun dışında hiçbir şey yok . Cuma günü kontrolüm var ilk nst ye giricem bakalım çatı muayenesi yapar mı gün verir mi normal mi sezeryan mı hiçbir şey belli değil daha o yüzden can sıkıcı
Elzemm_ Sedefffff ben 35 haftalık im bakalım bir belirti yok olmasında ama ağrılarım çok uyku artık haram ilk dogumum normaldi şimdilik normal diye planlıyorum bir aksilik olmazsa