Sedefffff Nasılsınız kızlar,son ay nasıl geçiyor,belirtileriniz başladı mı ? Doğum şekline karar verdiniz mi ? Çatı muayenesi olan var mı ? Bende 36+5 im stresli ve heyecanla neler olacağını bekliyorum 🥲
bhtrolcay Sedefffff bizimde 36+6 🥹 2 Aralık sezaryan günümüzü aldık çok şükür su gibi geçti zaman ikinci oğlum olmasına rağmen çok heycanlıyım 🥹💙
Bhrdnz Sedefffff 38+2yiz bugün bebişin gelmeye niyeti yok 20 Kasım’da sezaryen olacağım çok heyecanlıyım çok 🥹
xJade Sedefffff Benim yarın tam 35 oluyor. Hareketleri azaldı. Daha çok titreme yada ittirme gibi bir kaç hareketi oluyor. Normal değil mi ? Alanı dar olduğu için bu şekilde. Geçen hafta bayağı bi hareketliydi çünkü. 😀
Ggkl Sedefffff 2. Hamileliğim 2. Oğlum olacak inşallah yarın 36 haftalık oluyorum doktor 10 aralıga gün verdi bakalım şimdilik o zamana kadar bir şey olmazsa 39 haftalık olmuş olacak çok heyecanlı
Begum- Sedefffff bhtrolcay sizinle aynı gün sezeryan olacağız. 37 +1 haftaligiz . Son günler geçmiyor .
Sedefffff Bhrdnz Bende hayırlısıyla bi 38 e geleyim de derin nefes alayım 😊 Rabbim sağlıcakla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌺🤲🏻
Gizasy Bhrdnz umarım doğumun çok güzel geçer. Bende 38+4 oldum. 22 Kasım veya 26 Kasımda olacak gibi o zamana kadar normal başlamazsa. Eğer çıktığında yazabilecek durumda olursan deneyimini çok merak ediyorum 🥹 bende de biraz panik ve korku var rahatlamaya çalışıyorum da 😭
Gizasy Bhrdnz nasılsın? Nasıl geçti doğumun? Umarım iyisinizdir. Benimde 22 sinde olacak nasipse çok gerginim 🥹😰
Hasibe-- xJade aynıyız canım cuma günü belli olucak benimde sezaryan günüm bebisiniz kaç kilo benim.erken doğum riskim var
xJade Hasibe-- En son 32. Haftada gittim 1900 küsürdü. İki gün sonra kontrolüm var. Kaç oldu bilmiyorum ama ağırlaştı sanki. Artık karnımda daha çok ağırlık hissediyorum. İki gün sonra guncellerim kilosunu. İnşallah şişmanlamıştır essek sipa🤭🤦🏻♂️ Bebeğiniz Sağlıkla gelsin inşallah tam gününde olur dogumunuz. ♥️
GamzeeeYigittt 35+3 teyiz ilki sezaryen olduğundan dolayı yine sezaryen planlıyoruz ama gün belli değil sadece aralığın ilk haftası diye planladık. Ama çok zor geçiyor nefes darlığı ağrılar sancılar kramplar yürüyememe Allah’ımın gücüne gitmesin şükürler olsun bu güzel duyguları tattırdığı için de bazen insan yoruluyor bunalıyor 🥹 bir an önce 38 hafta olsa da doğsa hamilelik yordu bayağı
Ebruaydn Sedefffff 35+2 olduk kızıma hamileyim ☺️ ilk doğumum sezaryan diye bu da öyle olacak daha tarih belli değil çarşamba kontrolüm var ne diyecek bakalım belki gün verir☺️
EdaCanAlp Sedefffff 37 haftalık olduk bizde ikinci hamileliğim ssvd istiyorum kızımın keyfi ne zaman gelirse artık ama nefes almak o kadar zorluyor ki
Betul59 dilaaann benim de 12 Aralık sezeryan günüm Allahım inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder rabbim 🙏
Tahamm 36+1 nstde sancım çıktı ama hissetmiyorum alttan muayene oldum bir parmak ucu kadar açıklık varmış yakın olduğunu düşünüyorum biraz ağrım var gibi muayeneden dolayı olabilirmi acaba?
Sedefffff Tahamm Ben alttan muayene olmadım henüz o yüzden pek bir fikrim yok 🥺Rabbim sağlıcakla ve kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌺🤲🏻
rubeyyisarah Tahamm ben 28 haftalık hamileyim dün mecburi açıklığıma bakıldı ama sonrasında bir ağrı hissetmedim
Erkekanasi55 Tahamm 37+4 sancım var NST de de çıktı gece nişan geldi benim de 1 parmak açık dedi. Alttan muayene ile yaşanan sancının alakası yok. O an tamamen o anlık bi şey etkisi en fazla 3 dk falan sürer.
Miniklerinannesiyim Sedefffff 35+4 olduk ölüyorum artık canım hiç rahat degil 2. Dogum olacagı için sezeryan olucama ama keşke hemen alınsa şuan bile kaburgalarım öyle agryo ki yani eşimi uyandırıp hastahaneye gidesim var napıyor icerde cok merak ediyorum