minikdefnemm tugbaizmir bende burda bekliyim Özel sağlık sigortanız var mı bu arada konuyla alakasız ama
tugbaizmir minikdefnemm evet var Anadolu sigortam var bitmek üzere yenileme için 46.000 istediler zaten doğum paketleri nerdeyse o kadar bilmiyorum düşünme aşamasındayım bende hafta içi görüşmeye gideceğim
minikdefnemm tugbaizmir tamamlayıcı mı yoksa tam sigorta mı ? Bizde fiyat aldık 71 bin dediler. Ama hangi hastanede geciyor ona bile bakamadım. Arastırıyorum kafam cok karıstı
Bebekveben Bende Medicanaya gidiyorum daha doğrusu 28 haftada can hastanesindeki doktorum işi bırakınca geçtim İlkay hanıma geçtim . Memnunum şimdilik 36 haftaligim
Gizemengin35 Bebekveben cana gdyrm bnd selin Aksoy tokluk doktorum tavsiye ederim cigli devletten gelme ve ilk oğlumda da ondydim
tugbaizmir Memnunum doktorum sadece Google yorumlar tedirgin etti beni .Sigortam tamamlayıcı benim .Bebeğe öZel sigorta düşünmedim sadece doğum 50 Muayeneler ve tetkikler kalıyor geriye .Cuma günü fiyat almaya gideceğim hastaneye
tugbaizmir Busraltn bir sorun yaşamadım şükür bugün de oradaydım güler yüzlüydü sizin nasıl gidiyor :)
tugbaizmir Busraltn detaylı ne kadar sürüyor ? Benim sigortam karşılamadığını söylediler ve 7500 tl talep ettiler sizinde öyle mi
dilanmorali35 Bende Medicanada takipli hastayım Hakan hocayla dvam ediyorum ve çook memnunum. Özel sağlık sigortası yok ise şu an doğum 100bini buluyor demişti geçen hafta bi gebe arkadaş.
tugbaizmir Busraltn sizde o fiyata mı yaptırdınız orda .Acaba başka yerde mi yapsam bilmiyorum fazla geldi 7500
Busraltn tugbaizmir evet. Bilemiyorum ben aynı doktorla devam etmek istediğim için dışarıyı düşünmedim hiç