Busraltn zeydinannesi_ evet. Bilemiyorum ben aynı doktorla devam etmek istediğim için dışarıyı düşünmedim hiç
ekininannesii dilanmorali35 merhabalar🐣 bende hakan bey e takipliyimde acaba sordunuz mu siz doğum fiyatını yakınlarda
Busraltn zeydinannesi_ merhabalar,size bir şey danışmak istiyorum doğum ile ilgili görüşme yaptınız mı hiç Mehmet tunç beyde muayenelerde bir sorun yaşamadım ama doğuma 10 gün kadar kaldı sigorta tamamını karşılamayabiliyor dendi de
zeydinannesi_ Busraltn merhaba hayır öyle bi şey söylenmedi hangi kısmı karşılamıyor ? Birde sizin hangi sigortaydı
Busraltn zeydinannesi_ bazı profları yarısını sigortası karşılıyormuşta yarısını ödeme olarak alınıyormış. Anadolu sigorta ama tabi böyle birşey varmı bilmiyorum
zeydinannesi_ Bence yanlış bilgi verilmiş size hastaneden biri mi dedi size bunu .?özel Sigorta doktor seçmez ki hastaneyle anlaşma var mı yok mu onu kapsar sadece istediğin doktoru seçersin .kim demişti size bunu hastane çalışanı mı?
Busraltn zeydinannesi_ yok hayır bir tanıdığım demişti. Sigorta şirketini aradım bugün evet olabiliyor dedi görüştünüz mü doktorunuzla bu konuyu dedi görüşmedim dedim bende ama banada olmaz gibi geliyor böyle bişey
zeydinannesi_ Busraltn Allah Allah çok şaşırdım siz sorunca bana da söyler misiniz bana da nbir dedi ben bayram sonrası kontrolüm varda birbirimizi haberdar etsek iyi olurdu size zahmet :(
Busraltn zeydinannesi_ burada 3-4 ay önce doğum yapan birilerini okudum karşılamış %100 karşılamış Mehmet tunç hocayı bence karşılayacak ama işte kafamı karıştırdılar birazcık
zeydinannesi_ Busraltn bende Mehmet hoca doğum yapan bebeklerle resim atıyor ya instagramda takip ediyorsanız ve kişiyi etiket yapıyor ya ona yazmıştım 6 -7 ay önce ona göre sigorta yapmıştım hepsini karşılamış oda bizim gibi Anadolu Sigorta hiç ödeme çıkmadı sadece 50 tl sgk fark ücreti veriyoruz ya onu verdim demişti .İnşallah çıkmaz Allah’ın izniyle
zeydinannesi_ Busraltn Büşra hanımm nasıl geçti doğumunuz sağlıklısınızdır inşallah .Mehmet hocadan ve ebelerden hastaneden memnun musunuz sigortanızda sıkıntı çıkmadı inşallah 🙏🏻
Busraltn zeydinannesi_ çok şükür güzel geçti hem ameliyatım hemde ameliyat sonrası. Sigortada karşıladı sadece epidural ücreti verdik 3bin tl 😇😇
Nilnil3535 zeydinannesi_ ben İzmir medicalpointte Meriç Balıkoğluna gidiyorum kendisinden memnunum doğum yapmadım henüz ama yapanlarla görüştüğüm kadarıyla memnun herkes takip süresince de çok güzel ilgilendi sağ olsun benim de sigortam var Anadolu geçiyor hastanede kendisinde de
zeydinannesi_ İyi Busraltn iyi olmanıza çok sevindim darısı benim başıma inşallah 🙏🏻 oda süsleme kapıya izin verdiler mi acaba