Arzumm1 Tugcmgz olabilir her doktor yapmiyor malesef heleki hiç gebe kalmadıysa korkuyorlar yapmaya açıkçası benim gördüğüm bu
Arzumm1 mrp2023 ilk zaten başarısız gecti yapamadi ikincisi ise düzeltme tarzı degildi daha çok genişletme yapıldı kimse düzeltmek için yanasmadi açıkcasi pek riske atmak istemediler işin ehli doktor elbet vardır ama benim başka şehire istanbul ankara falan lazım oda bana çok zor
Mutlumutlumultu Daha dün bi arkadaşımla konuştum. Kuzeninde de çift rahim sorunu varmış yıllarca olmamış defalarca düşük yapmış vazgeçmiş sonra hamile kalmış hatta hamile olduğunu cam sildiği bi gün öğrenmiş hem de 6 aylık hamile olduğunu 🌼
Mutlumutlumultu Benimde tek tüp tıkalı ameliyatla açamadılarda öbürü de sızıntı şeklinde dedi doktor ama aşılama yapıyoruz ihtimal var olabilirdiyo dua ediin
Bbk88 Mutlumutlumultu Mutlumutlumultu peki neden tıkanmış dediler mi normalde açık olması şartı var 1 tupun en azından asilama icin sızıntı şeklinde olduğu icjn şans verelim demişler demek
Tugcmgz Bbk88 ameliyat olduğumu yazdım ya orada zaten. Tüp açma ameliyatı oldum ve t rahim ameliyatı oldum. Tüpüm açık şuan🧐
Mutlumutlumultu Bbk88 yok demediler, sızıntıyıda ameliyat sırasında kasılma olmuş olabilir ı yüzden sızıntı çeklinde görülmüş olabilir dedi doktor bey bakalım ilk aşılama sonucunu bekliyorum
Bbk88 Tugcmgz Kusuura bakmayın şimdi daha net okudum 😏 kalan tek tupunuz varmış o da tikali imiş ve açılmış öyle kalmissiniz şimdi oturdu yerine🤣sağlıcakla kucağınıza alin🙏
Mutlumutlumultu Arzumm1 daha iyi aşılamanın doğal yoldan pek bi farkı yok şansı öyle çokta arttırmıyo doktorlarda öyle söylüyo
Kader-kucuk Arzumm1 bende yarım rahimli ve tek tüplüyüm aşılama yapmadan direk tüp bebek yaptım ve ilk denemem tuttu çok şükür 5 haftalığım. Ama erken doğum riskim var 3 aylıkken dikiş atılacak