Arzumm1 geçmiş olsun. Sizin durumunuza yakın sıkıntılarım vardı. Tek tüpüö dış gebelik ile alındı. Diğer tüpüm de tıkalıydı ve t rahim vardı bende. İstanbulda tüm doktorlar tüp bebek dedi ama rahimde sıkıntı olduğu için bebek çok erken doğabilirdi (30 hafta durmayabilirdi) anamoli yada düşük gibi. Bunu göze alamazdım ameliyat olmak istedim. Ve ben trabzonda öneri ile bir doktora gittim. Arkadaşım önermişti ki istanbulda da kadın doğum dr arkadaşı olmasına rağmen trabzondakini önerdi. Bende gözüm kapalı güvenip gittim. Önden online şekilde görüşmemiz oldu. 2 gece hastanede kaldım. Süper ilgili bir doktordu. Allah razı olsun ondan doğal yol ile gebe kaldım ve 35in içindeyim. Erken doğum riski yok herşey yolunda. Ameliyatlarınızın sonrasında rahim içinde yapışkanlıklae olabiliyormuş mesela benim ameliyat sonrası jel sıkmıştı yapışıklık olmasın diye. Size de gözüm kapalı öneririm ama uzak diye herkes tercih eder mi bilmiyorum. Ama ben derman nerede olacaksa oraya gitmeye hazırdım. Umarım şifanız tez zamanda olur da sizde gebe kalırsınız.