sukran_kyaa canım 29+6 da en son kontrole gittim doktorum hareketlerini hissetmezsen acile git bu haftadan itibaren dedi saat 6dan beri hareket etmiyor diyorsun eşine bakma doktora git acile hemen . Allahin izniyle bir sorum yoktur ama için rahat olsun böyle durumlarda abartıyorsun hareket hissetmiyorsan acile gitmek durumu yok öyle olsa doktor bana demezdi. Bizi bilgilendir güzel haberlerinle olur mu. Yaramaz bebegin şimdiden seni telaşa sokuyor uyuyorsa da git uyandırsinlar rahatsız etsinler ama senin için rahat olsun yok öyle anneyi telaşa sokma , emin olmalısın 🌹

Bize haber ver unutma Allah sizle olsun inşallah ❤️

İnşallah kötü bir şey olmayacak siz iyi düşünün ama doktora gitmeyide ihmal etmeyin.

sukran_kyaa ins sağlıklı güzel haberler alin. Dualarım sizinle

sukran_kyaa Canım benim inşallah güzel haberler ver bize. Başıma geldiği için çok üzüldüm dualarım seninle 🤲

sukran_kyaa bence siz hissetmiyorsunuz flash tutun biraz karninizi oksayin hatta konusun benimki de oyle korkutuyor bazen ama allahtan benm evde doppler var kalp atisina bakiyorum hemen bazen cok derin uyuyorlar stres oldukca hic hareket etmiyor veletler