sukran_kyaa korkmayın benim içime hiç kötü bir his gelmedi bazen bebişlerimiz yaramazlık yapabiliyorlar benim de uzun süre hissedemediğim çok oldu inşallah gittiğinizde size cik daa yapar 🐥

Jasmine2426 doktorum bana dürtebilirsin demisti hatta ultrasonda yüzünü göstersin diye öyle dürtüyor ki bebeği korkuyorum bir şey olacak diye😅😅

sukran_kyaa Canım bazı haftalar bebeğin büyüme evresi oluyormuş ve uyuyorlarmış banada olmuştu 4,5 kez öksür ve biraz karnını salla 3,4 kez uyansın bide bol su iç bekle yine Hareket etmezse acile git için rahat ederr

Jasmine2426 evet bende 31 haftalık hamileyim elimde karnima bastiriyorum kontrol amaçlı ama kendi doktorumda ultrason aletiyle hafif bastırıyor bazen yüzünü görmek için tepişsin diye o yüzden sanmıyorum bir sakinca olacağını

Tuba5252 yok benim bi hastalığım falan yok kalbi durmuştu doktorlar pihtilasmadan şüpheleniyor ama bunda kan sulandirici da kullanıyorum ztn

sukran_kyaa belki de uyuyordur hemen kötü düşünmeyin bence kahve içmeyi de deneyebilirsiniz bende o da işe yarıyor

sukran_kyaa inşallah yoktur ara ara oluyor bende ilk bebeğimde bir akşam öyle olmuştu sağlık ocağındaki ebe tanıdığımız dı ondan rica ettik oradaki cihaz ile kalp atışını duyunca rahatlamıştım birde stres yaptıkça daha çok toparlanıyor bebek bir yere ve hiç tepişmiyor

sukran_kyaa uyuyordur belki yeride daraldı iyice bebeklerin o haftalarda gidince haber verin lütfen , umarım hersey yolundadır bende 31 haftalığım

sukran_kyaa hemen telas etmeyin bazen dönmüş hareketleri kisitli olabiliyor insallah bisey yoktur haber ver merak ettim