Merveemctgcl ikiiPrensensAnnesi bat 20 dün negatif çıktı kaset testte 2 gündür adet ağrılarım başladı benim çok umudum kalmadı gibi 🥺
ikiiPrensensAnnesi Merveemctgcl bnmde lekelenme var dünden beri ama normal adet sancım karnım kasıklarm cok ağırırdı ve hep zamanında olurum şimdi erken oldum gbi ve sadece belim cok ağrıyo bakalm lekelenme olarak mı kalacak yada adet mi olacam
Merveemctgcl Cimcime30 bu gün dayanamayıp test yaptım yine negatif artık ümidim kalmadı bu ay olsa çıkardı idrarım da çok bulanıktı sebebini bilmiyorum gripten mi acaba
Elif-ada- Cimcime30 Cnm bugün test yaptinmi bende kargoyu bekliyorum inşallah regli olmadan gelir ikimizinde silik çıktı silindi hadi hayırlısı olur inşallah ama benim umudum yok hiç belirtin varmi
Gizem1504 Cimcime30 testte gördüm siliklik vardı hani koyulaşır hem o açıdan dedim valla 7 8 gün önce öğrenenler var burda
Cimcime30 Gizem1504 o siliklık gttı bnm kuzum sımdı ben onu görüyorum ama telefonda gozukmuyor he ya onlardan olmaadık ama bence onlar erken yumurtluyor bılmıolar