Gizem1504 ikiiPrensensAnnesi bat karışık :) 26 günde adet oluyorum 2 aydır bugün adet günüm olmadım değişik bir ay nolcak bende bilmiyorum
gizemmmcns ikiiPrensensAnnesi benimde bat 20 dün test yaptım silik çıktı Pazartesi tekrar yapcam ona göre kan vermeye gideceğim 😊
Merveemctgcl ikiiPrensensAnnesi bat 20 dün negatif çıktı kaset testte 2 gündür adet ağrılarım başladı benim çok umudum kalmadı gibi 🥺
ikiiPrensensAnnesi Ne güzel ya 😙bnmki oğlumdada geç dölenme olmuştu eyer varsada geç dölenme kesin gene
ikiiPrensensAnnesi Cimcime30 Allah gönlüne göre versin inşallah cnm 🤲bn 2 gün önce kan verdm <2 çıktı
ikiiPrensensAnnesi october bnmde <2 çıktı oğlumdada öyle oldu adede 4 kala verdim 0.1 çıkmıştı bi hafta sonra yaptm 56 çıkmıştı bundada bekliyom
ikiiPrensensAnnesi Cimcime30 bn hep silik çizgi gördm ve gidip verdm kaç defa ve hep negatifti kan artk evdeki testlere güvenmiyorum
Elif-ada- Cimcime30 Cnm bugün test yaptinmi bende kargoyu bekliyorum inşallah regli olmadan gelir ikimizinde silik çıktı silindi hadi hayırlısı olur inşallah ama benim umudum yok hiç belirtin varmi
ikiiPrensensAnnesi Gizem1504 bnde kulanmıyorum ama geç dölenme olunca adeten sonrada negatif gösteriyo dölenmeyi
ikiiPrensensAnnesi gizemmmcns bnde dünden beri lekelenme başladı bakalım adet mi olacam yada lekelenme mi bnm bat 19 sözde