Merveemctgcl Cimcime30 bu gün dayanamayıp test yaptım yine negatif artık ümidim kalmadı bu ay olsa çıkardı idrarım da çok bulanıktı sebebini bilmiyorum gripten mi acaba
Merveemctgcl Cimcime30 yok bacım tek çizgi görmekten yoruldum gecikmeyi beklerim artık ne kaldı ki zaten
ikiiPrensensAnnesi Gizem1504 bnde kulanmıyorum ama geç dölenme olunca adeten sonrada negatif gösteriyo dölenmeyi
ikiiPrensensAnnesi gizemmmcns bnde dünden beri lekelenme başladı bakalım adet mi olacam yada lekelenme mi bnm bat 19 sözde
ikiiPrensensAnnesi Merveemctgcl bnmde lekelenme var dünden beri ama normal adet sancım karnım kasıklarm cok ağırırdı ve hep zamanında olurum şimdi erken oldum gbi ve sadece belim cok ağrıyo bakalm lekelenme olarak mı kalacak yada adet mi olacam
busyet2002 ikiiPrensensAnnesi Merhaba BAT 21.11.24 benim 15’i akşam tahlil verdim 8.9 geldi gebelik testinde çıkar mı diye test yaptım çok çok silik çıktı bugün kan veremedim tekrar test yaptım yine silik ama ilkinden belirgin ama erken gebelik testi yaptım ben
busyet2002 busrax_ son adet tarihiniz ne benimde BAT 21’i ben Cuma akşamı test verdim 8.9 çıktı da ☺️ benimde adım Büşra bu arada 💕
busrax_ busyet2002 son adetim 22 ekimde oldu 😊 inşallah sağlıklı yükseliş olur güzel gebelik geçiririz🌸💕 memnun oldum