Suskunnkizzz_5665 YaseminNurcanSu bende bir sene ardından tekrar geldim ✋🙋 5 haftalık dedi doktor kese var bebek daha görünmüyor 3 hafta sonra dedi bakalım hayırlısı olsun
dyann1 Mmehtappp Kayseri canım 12 kasım doktora gitmiştim 10 gün sonra gel dedi yani perşembeye denk geliyor sen hangi şehirdesin
Mmehtappp Canım sen benden önce gidiceksin o zaman ben haftaya cumartesi haber edersin bebişi görünce 🤭 dyann1
dyann1 Mmehtappp aceba görebilir miyim ya kalp atışı dedi de bebeği görmek konusunda bişey demedi bende biraz daha mı beklesem diye düşünüyorum
YaseminNurcanSu GirlandBoy_Mom aynem canim 1 gun var aramizda umarim goruruz keselerimizo benim kontrol persembe gunu 6 haftalik olmis oluyor gorunur die umit ediyorum 😄 haberleselim yine olur mu 😊
Suskunnkizzz_5665 YaseminNurcanSu Varsa senden hızlısı oda mezarda şuan 😂😂😂sağlıkla gelsin inşallah 🫶🤲
2Princess1Mom YaseminNurcanSu tam 5 haftalık çarşamba günü ilk muayene. Ben bir kere beta verdim pazartesi günü 158 çıktı tekrar vermedim.
YaseminNurcanSu Suskunnkizzz_5665 yaaa hic sorma canim ben birazda saglik sorunlarinda dolayi 3. Cocugu dusunmek zorunda kaldik amaa zamaniymis nasipp oldu 😀
KumpirsMom Bugün tam 5 haftalık. 4+2 de beta 497 diydi 26 sına randevu aldım hem keseyi görmeye hemde kalp atışını dinlemeye inşallah 🤲🏻
Frdvs25mys YaseminNurcanSu Sat a göre 6+3 bir kere beta baktırdım 113 tü birdaha baktırmadım haftaya 7 olunca doktora gidecem ama nasıl bulantım var kusmaktan günlerdir ağzıma bir şey alamıyorum folik başladım onuda kusuyorum