oz_mer Biz de bugün tam 5+0 olduk. Beta hcg dün bakıldı 4800 dü. Kese bir tane ama benim de ikizim var.Acaba ikiz falan mıdır ki?
Burcu1925 Kızlar beta hcg yavaş artıp sağlıkla kucağına alan arkadaşlarım içimi ferahlatın lütfen pazartesi olmuyor bana bir türlü 😔
YaseminNurcanSu Burcu1925 kotuyu dusunme canim ben yasamadim amaa yasayacagim korkusunu tattim kotuyu dusunmeden guzel seyler dusun benide haberdar et olur mu ☺️
pskdanisman1anne Benim de 5+6. Beta 5+1ken baktırmıştım 8900lerdeydi. 5+3te gittim kese gördü ama bebeği göremedi. 8. Hafta tekrar gitmeyi düşünüyorum. Bu aralar belirtilerime ekstra olarak bazen beyaz akıntı oluyor sadece değişik olarak 🤔
gunesveguney YaseminNurcanSu benim beta en son 150 ydi doktor takip etmedi sonrasında şuan 6+1 im çok şükür bugün kalp atışı duyduk 🌸
gunesveguney YaseminNurcanSu hayır alttan baktı öyle duyduk karından duyulmaz daha minik olduğu için, sonraki haftalarda karından bakacak
Serpilinumudu gunesveguney merhaba sizi hatırlıyorum ilk cocugunuz kalp hastalığından vefat etmişti ismi güneşti sanırım. Benimde ilk çocuğum kalp hastalığından vefat etti. O zamanlar sizi hem burdan tanıyordum hemde Instagramdan tekrar hamile olmanıza çok sevindim inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız ❤️
Serpilinumudu gunesveguney inşallah rabbim bı daha yasatmasin hiç kimseye bu acıları size hep dua edicem sağlıkla kavuşun 🥰
Arasa Kızlar tst yaptim ckti evde sonra acilde yaptim kan verdim ama doktora henüz gtmedm kaç aylik bilgim yok betam.1916