2418 Nasılsınız kızlar bat 28 beklemedeyiz bat a 1 hafta kaldı 😔 bende hiç bir belirti yok geçen ay bütün belirtiler vardı o kadar emindim ki kendimden hsmileyim dedim adet oldum bu ayda hiçbir belirti yok 🫡
Ucrumrnn 2418 benim 15 16 gğn kala başladı kasık ilk sağda sonra belime vurdu sırtım göğüs kemiklerim yanlarım ağrıyor hassasiyet yok ama bir hafta kaşa başlardı kasık ağrım hep çok erken başladı gaz sorunu şişkinlik var psikolojik diyoruö dinlememeye çalışıyorum
Serya3 2418 bazen Psikolojik yalancı gebelik belirtisi oluyormuş ya bende de çok oldu hep umutlandım bnmde bat 28 şuan belirti falan yok bu sefer o güne kadar bekliycem silik görmekten yoruldum. Şimdi gününde kan vercem gelmezse 🤗❤️
Annekuzusu066 Ucrumrnn maalesef yok ama yarın alıcam olmazsa aklımda kaldı çünkü son ilişkiden 22 gün geçti ve silik çizgi var gibiydi
2418 Ucrumrnn yaaa maşallah maşallah baya var arası nasıl dayandı 13 yıl ben hemen arka arkaya yapma taraftarıyım da 🤣
Ucrumrnn 2418 bende düşünmüyordum o zaman sürecinde ilkinde hiç belirti yaşamadım bekliyordum adetimden önce öğrendim test yapıp
2418 Ucrumrnn uzun süre korununca sonra bebek isteyince hemen olmuyor benim arkadaşım da korunmayı bıraktı 2 yıldır bebeği olmuyor malesef onunda bir çocuğu var
Hifaakim MNesemm cnm betaya bağlı daha erken test yaparsan silik çıkar ve git gide koyulaşması gerekir
Hifaakim MNesemm yani bn genelde tam regl olmam gerekm günde yaptım birinde 2 gün geçmişti yaptım silik çıktı yani gölge gibi birinde 112 Birinde 127 ydi glb öğrendiğimde
Birmelegingunlugu Ucrumrnn yarın tam 1 hafta kalıyor yarın yapacağım predictor early 6 gün öncesine kadar tespit ediyormuş son 6 günü bekleyecektim ama daha fazla sabredemiyorum yarın tam 1 hafta kala yapacağım