NurZenkin BenimBalBidigim insAllah bende 35 haftalık oldum lalin 2 gündür çatı ağrım var normal mi bilmiyorum ins.37 38 i bekler
BenimBalBidigim Bebişle ilgileniyorum doğum yaptım çok şükür ister istemez ağrı var ama herşeye değer onun minicik canı 🥹🫶🏻🩷 Umarım bugünkü anneler ve bebekler iyidir🙏🏻🌸
Tuzlimon1 BenimBalBidigim ay canım gel sarılalım 🫂 Ağrı sızı yorgunluk uykusuzluk ama her şeye bedel sevgi 💕
Tuzlimon1 BenimBalBidigim eve çıktın mı? Ben dün eve çıktım. Yara yeri açık şuan dik durmak çık zor 😭
BenimBalBidigim Tuzlimon1 Bende dün geldim canım kalkamıyorum hiç 🥹 yatmak çok zor 🙏🏻🩷🫶🏻 inşallah iyi olur
Tuzlimon1 BenimBalBidigim ay inşallah ya ilk sezaryenim böyle değildi bunda kamyon çarpmış gibiyim. 🤭
BenimBalBidigim Tuzlimon1 Göğsüm aşırı derecede yara oldu morardı🥹😔 Ay inşallah canım benim yaa inşallah 🫂🩷🫶🏻
Tuzlimon1 BenimBalBidigim benimde göğsümde acı var. Kalkan kullanıyorum ilerlemiyor şuanlık. Sende kullanıyor musun eğer yoksa streç de kullanabilirsi. Amaç nemli kalması, kurumaması.