Tuzlimon1 BenimBalBidigim benimde göğsümde acı var. Kalkan kullanıyorum ilerlemiyor şuanlık. Sende kullanıyor musun eğer yoksa streç de kullanabilirsi. Amaç nemli kalması, kurumaması.
BenimBalBidigim Tuzlimon1 Yok canım hiç bişey kullanmadım 😔 Streçi nasıl yapıcam 🫶🏻 Bide benim doktorum yarama pansuman ve sezeryan bandı önerdi yaram kapalı bişey olur mu
Tuzlimon1 BenimBalBidigim eğer alabilirsen eczaneden yada e bebekten aventin göğüs kalkanını al bugün yarın. Alamazsanda göğüslerinin ucunu sütünle ıslat streçteh küçük bir parça kopar avuç için kadar mesela. Onu göğsüne kapat ☺️anlatabildim mi ki ya uykusuzluk pert etti biraz 🤭 Benim yaramı açık bıraktı. 2 kere pansuman yapıyoruz duşa girerken bant yapıştırıyoruz. Doktorun tercihi galiba ilk sezaryenimde kapalıydı bu doktor açık bıraktırdı.
BenimBalBidigim Tuzlimon1 Çok sağol canım benim 🫶🏻🩷 ben nefes alamıyorum yaa mide bulantısı başladı 😔😔
Tuzlimon1 BenimBalBidigim ne demek canım 💕 umarım işe yarar. Güzel beslenmene bak ama mide bulantısı niye var ki?
BenimBalBidigim Nasılsınız iyi misiniz ben daha tek başıma bişey yapamıyorum 🫶🏻 umarım sizler iyiisniz🫶🏻🩷🤲🏻
Gizasy Kızlar bende sezeryan anında spinal yapıldıktan sonra panik olurum diye korkuyorum. Yani hissedersem (kesildiğini acı olarak hissetmesem bile bileceğim ya) o duygudan korkuyorum. Eğer midem bulanır veya tansiyonum düşerse beni genele alırlar diye 😰😰
Tuzlimon1 Gizasy mide bulantım oldu ama anında ilaç yaptılar kesildi. Hatta öğürdüm 3-4 kez ama bir şey çıkmıyor boş olduğumuz için 😂
BenimBalBidigim Gizasy Canım iğneden çok korktum ama hiç merak etme öyle bir acı olmadı.. Ayrıca benimde mide bulantısı oldu hemen ilaç verdiler konuştular iyi misin diye .. hep pozitif düşündüm korkma 🙏🏻😘
Gizasy Minikmucizem06 ben bundan da çok korkuyorum suni sancıyı çekip en sonunda sezeryana gitmekten 😰😰
BenimBalBidigim Tuzlimon1 Oyy yaa kuzucuklar yaa🤍 Bende bebişle uğraşıyorum yaa .. Nasıl daha çabuk toparlarım bilmiyorum 🩷🥹
Gizasy BenimBalBidigim peki mide bulantısı olunca hemen genele almak istiyorlar mı? Panik atağım var benim ama genele alınmayı hiç hiç istemiyorum. Ne yapacağımı da bilemiyorum
Tuzlimon1 BenimBalBidigim zamanla toparlanacağız inşallah yanında birileri var mı? Varsa hep otur dinlen yorma kendini
BenimBalBidigim Tuzlimon1 En kötüsü ben oturamıyorum destek almadan Ağrı yapıyor göbeğimle alakalı bişey bu galiba
Eliffyamann Gizasy doğum anında bulantı kusma tansiyon düşüklüğü yaşamak normal karşılanıyor, sadece bulantı için genele çevirmez genelde canım
BenimBalBidigim Gizasy Yok hemen sakinleştirdiler ilaç verdiler tansiyona baktılar öyle panik yapmıyorlar iyi misin iyi misin diye hep sordular merak etme canım 🙏🏻🩷🫂
Tuzlimon1 Gizasy yok hiç bir acı hissetmedim zaten işlem yapılırken oluşan bir bulantı o yüzden genele almazlar bence. Birde bebek doğduktan sonra oldu bulantım yani bilişimi gördükten sonra onlar beni dikerken uyumak bile istedim böyle bir rahatlama hissi geldi 🤭 genele alalım deseler iyi olur dinlenirim derdim korkma hiç 🥳🤭
Tuzlimon1 BenimBalBidigim evet ya göbek üste biriktiği için heralde o bendede oluyor özellikle alçak koltukta oturmayı seçiyorum yatağımız yüksek çok zor ona inip çıkmak şuan ☺️