daenerys ücretleri okuyunca şok oldum ben alsancakta özel muayenehaneye gidiyorum 3500 tl verdiği vitaminlerlerle 7000 tlyi buluyor. egepolle anlaşmalı egepol doğuma 24.000 tl diyor doktor ücreti de 45.000 tl ikinci çocukta kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum 😃
Duygu351 daenerys bende şok oldum . İzmir çok pahalı Kocaeli ve İstanbul’da akrabalarımız var fiyatlar bu kadar uçuk değil . Bende şehir Hastanesi’ne gidicem😂
Pilatesannesi35 Meryeli ben sancılarımın çoğunu evde yaşadım normal doğum için ılık duş ve pilates topu egzersizleri yaptım tabi belli bi süre sonra hastanede ebe ilgilendi oda süslemesi için de pek bişey yoktu ozaman pandemiydi ama şimdi öyle değilmiş doktor oda süslemesi olacak dedi
Nilayy95 Duygu351 aliağada yaşıyorum özel sigortam var fakat doktorum çok tavsiye aldığım için medical park konağa gidiyorum. Dr.murat ishakoğlu aliağadan konağa gidiyorum doktor için ve hastane çok temiz ve güzel.
Serpilmas Duygu351 özel tınaztepe hastanesine gidiyorum .ilk doğumuda orda yaptım ikinciside orda olacak. 1400 muayene 40 bin doğum
Karanfilx Serpilmas Bende torbalıdayım Torbalı Tınaztepe Hastanesi’ne gidiyorum muayene 1200 doğum içinde 40 bin dediler oda kapı süsü doğumhane de resim hizmeti dahil