Duygu351 nurdaneg0716 evet şuan 10 haftaligim 🥹 ama şehir Hastanesi’ne gitmeyi düşünüyorum maddi durumlardan dolayı bakalım memnun kalmazsam değiştiririm
Aurorares Duygu351 sehir hastanesi yasam hoca iyidir ama kendi pek orda degil hep disarida ben eda hanimdan cok memnunum hep odasinda oluyor ve cok ilgili medicanaya gidiyorum dogum orda olucak ama doktor ilgisiz relax bi adam cok sallamiyor eda hanim daha iyi ilgileniyor medicana iyi hastane doktor belli olsun diye gittik iste az kaldi diye degistirmekte istemiyorum
nurdaneg0716 Duygu351 benimde şu an 6+3 görünüyor daha gitmedim ama siz gördünüz mü kese ve kalp atışı inşallah memnun kalacağınız bı doktor denk gelir
Yenisine- Ekol hastahanesi irfan Özer’e gidiyorum memnunum çok fazla hastası var zaten muayene ücreti 1300 falan doğum da sezeryan 40.500 normal 42.500 dediler tabi yılbaşından sonra rakamlar nolur bilmiyorum benim doğumum aralıkta
Meryeli Pilatesannesi35 inşallah siz de evlatlarınızla bol sağlıklı ömrünüz olsun 🌸ebelerden memnun kalmak çok çok önemli ne güzel 🌸 normal doğumunuzda ebe ilgisi de var mıydı yoksa daha çok doktoronuz mu hep sizinleydi sancıları karşılarken vs. Sancıları odada mı karşılıyorsunuz ? Bir de oda süslemesi yaptırdınız mı fotoğraf veya ikramlık vs bu konularda hastanenin hizmeti var mıydı ekstra olarak ? Çok sordum ama 🙈💖
Pilatesannesi35 Meryeli ben sancılarımın çoğunu evde yaşadım normal doğum için ılık duş ve pilates topu egzersizleri yaptım tabi belli bi süre sonra hastanede ebe ilgilendi oda süslemesi için de pek bişey yoktu ozaman pandemiydi ama şimdi öyle değilmiş doktor oda süslemesi olacak dedi
Duygu351 nurdaneg0716 evet gördüm 8 haftalıkken ama eve yakın bir semt polikliniğine gitmiştim orda doğum yok bundan snra hastaneye gidicem inşallah sizde en kısa zamanda duyar ve görürsünüz bebisi🤗
daenerys ücretleri okuyunca şok oldum ben alsancakta özel muayenehaneye gidiyorum 3500 tl verdiği vitaminlerlerle 7000 tlyi buluyor. egepolle anlaşmalı egepol doğuma 24.000 tl diyor doktor ücreti de 45.000 tl ikinci çocukta kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum 😃
Duygu351 daenerys bende şok oldum . İzmir çok pahalı Kocaeli ve İstanbul’da akrabalarımız var fiyatlar bu kadar uçuk değil . Bende şehir Hastanesi’ne gidicem😂