sacmalamakizim Selin-Merve 33 haftalığım 73’le hamile kaldım 80 olmuştum, en son 1 kilo vermişim 79’um 😃
Gebeskaplumbaga59 26+0 ve 9 kilo… ne ara aldım anlamadım bi yere kadar iyi gidiyodum sonra patladık 😂
Ayseguller Haftadayım.36’ya gircem. 62 ile hamile kaldım. 71’i bu hafta tartıda gördüm. Aslında 24.haftaya kadar iyi gidiyordum dikkat ediyordum. Sonra bebeğim minik olunca aç olmasam bile yemeye başladım ki sık acıkıyorum artık 🥲
Patatess 34+6 olduk. 13 kiloyla yolumuza devam ediyoruz 😅 Allah’tan zayıftım hamile kaldığımda çok büyük etkisi olmadı.
DuyguuTopal Selin-Merve 19+6 yarın 20. Hafta 1 kilo falan aldım ama o 1 kilo bu hafta oldu neden oldu anlamadım
Ecemom_ Selin-Merve 18+4 3 kilo aldım. Fazla aldım bence son zamanlarda hamur işi makarnayı abarttım. Onları abartmamış olsam 2 kilo falan almış olurdum en fazla
Cnhavva Selin-Merve 14 haftayim suan 2 3 kilo vermisim midem yeni yeni kendine geliyo hala ogunlerim tam duzelmedi bile
Selin-Merve Ayssemir bence yine normal gibi benim biraz dazla mı ben anlayamadım kiloda almadım aslında yani ben aldığımı hissetmiyorum ama almışım 😂😂😂