Selin-Merve Ayssemir bence yine normal gibi benim biraz dazla mı ben anlayamadım kiloda almadım aslında yani ben aldığımı hissetmiyorum ama almışım 😂😂😂
Ayssemir Selin-Merve oğlumda 15 kilo almıştım bu sefer iyi gidiyor gidiyiz bakalım. Ben çokda umursamıyorum ya ilk çok takıyodum ama 2. Gebelikte umursamıyorum 😂
Busetacir Selin-Merve 18+0ım bugün sağlık ocağına gittim 1 kilo almışım ilk kez kilo aldığımı gördüm. İnşallah bebiş besleniyodur ya
Selin-Merve Busetacir besleniyordur onla alakalı bir kuşkunuz olmasın 20 kilo alıp doğuma girende 2500 3000 doğuruyor 5 kilo alanda
Selin-Merve Busetacir Bende başlarda aşırı pinpirikli davrandım benimde ilk bebeğim olavak sonra kendime zarar verdiğimi farkettim herşeyden yiyorum az da olsa daha rahat hissetmeye çalışıyorum
mucizegebee 13.haftadayım 1 kg aldım 🥺 normal de ekmek pilav hiç yemiyorum onlara sardım bu ara 1 kg’da ondan yani
Nazo77 Selin-Merve Ben başta verdim sonra verdiğimi aldım almış sayılıyor muyum haha bu soru sorulunca ne desem bilemiyorum 🤭