Mucize19 hakaretten bahseden siz misiniz yukarıda birini giydirmişsiniz lafları gelmiş Burada laf mı yapıyorsunuz şimdi, ayrıca ben sizden bebeğin hareket etmeme durumuyla alakalı belge istedim siz benden ne ile alakalı belge istiyorsunuz ben çok merak ediyorum. Ben bunun dışında size bir laf yaptığımı görmedim. Lafları çok güzel çarpıtıyorsunuz ayrıca hak hukuk davasına gireceksek de bu şekilde bir yazı yazmayacaksınız O zaman bu kadar Haktan bahsedecekseniz bu yazıyı okuyan ve karşı görüş oluşturulacak kişilerin hakkına girdiğinizi söylemek isterim size, ve eğer ki bu yazdığınızı okuyup yaptırmaktan vazgeçen evde takip veya test fark etmez bunları reddeden ve sonucunda bebeğiyle alakalı sağlık sorunu yaşayan herkesin hakkına girmiş oluyorsunuz bu kadar hak’tan bahsediyorsunuz ya siz de bundan hakka giriyorsunuz. Benim yalan lafımı hakaret diyorsanız demek ki sizin söyledikleriniz ne boyutta siz düşünün. Çok komiksiniz gerçekten yani şu an sadece gülüyorum size hala suçtan bahsediyorsunuz. Yazdıklarınızı okuyor musunuz bilmiyorum ama kendinizle çelişiyorsunuz.
siz hayatınızda hiç tatlı yemiyorsunuz galiba şeker testinde içilen içecek 2 dilim 3 dilim baklavaya eşdeğer. Demek ki tatlı yiyen Her kadının bebeği hareket etmemesi gerekiyor. Neye dayanarak böyle söylüyorsunuz bilmiyorum ama insanları bu şekilde etkileyerek yalan bir beyanda bulunmayın.
Tekrar okumanız için yukarı yapıştırdım anlamıyorsunuz Çünkü yazılanları, bakın lütfen Ben sizin testi yaptırıp yaptırmamanızla alakalı bir şey yazmış mıyım???
Hayır…
Ben sizin bebeğin hareket edip etmeme durumuyla alakalı yazdığınız kısma yazmışım. Ben o yukarıda şeker testi yaptıracaksın veya yaptırman gerek kısmını görmedim ama tekrar okuyun isterseniz anlarsınız belki…