Doçent Doktor Ayla Üçkuyu Gebelikte şeker yükleme yapılmalı mı? Yaz Google a çıkar bağlantı paylaşamıyorum. Oku Bi canım. Bu gibi prof. Ve doc. Ler makalelerin de yer vermiş. Benim zaten sağlık problemim var kalbimi yormak istemiyorum doktorumda zorlamıyor takip yeterli. Kilolu ve diyabet öyküm yok aynı zaman da sağlıklı besleniyorum. Her hamile bir değil ben zararlı buluyorum bana göre çok zararlı sen zararlı bulmazsın aksine faydalı bulursun öyküne göre yaptırırsın. Ben takibi evde yapma taraftarıyım. Bu tür doktorların bilgileriyle hareket etmende fayda var. Ben illa yaptır yaptırma demiyorum ben yaptırmayacam. Doktorun sana şunlardan dolayı yaptırmalısın diyorsa yaptır. Diyabet öykün varsa beslenmene dikkat etmiyorsan şeker takibini günlük yapamayacaksan yaptır. Buradaki zorbaların lafına göre hareket etmemeni aksine kendi sağlığına göre yaşam biçimine göre hareket etmeni öneririm. Çevremdeki bilinçsiz insanların lafıyla bugüne kadar hareket etmedim araştırıp kararımı öyle verdim. İyi akşamlar. 😊