Nurbanusancak Sedanurrrk1 sürekli mi var yoksa düzenli gelip gidiyor mu? Doğum sancısı bacaklara doğru da vurabiliyormuş 🥲
Sedanurrrk1 Nurbanusancak sürekli var suan gelip gitme yok valla bi de alt kasiklarimi arada yokluyor 😂 dakka tutmadım
Nurbanusancak Sedanurrrk1 bildiğim kadarıyla gelip gitmesi önemli 🥲 benimde sürekli ağrılarım oluyor bazen 1 saat sürüyor sonra bitiyor 🥺
Sedanurrrk1 Nurbanusancak of bilmiyorum bacım valla doğurmak istiyorum artık ağrılar o kadar canımı yakıyor ki 🥲
Sedanurrrk1 Nurbanusancak ağrılar kasiklarima vurmaya başladı hadi hayırlısı bakalım inşallah doğurup rahatlarım yoksa kafayı yiycem bu ağrılarla
Sedanurrrk1 Adensah girmedim yavrum kendimi de yoracak bisey yapmadım zaten ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum doğru düzgün kemiklerim çok ağrıyor ayağa kalkacak halim yok
Gizasy Adensah ya bende 37+5 oldum. Regl olmadan önceki gibi gelen bi bel ağrım ağrım var acaba belirtisi olabilir mi? Sizce napayım çok korkuyorum ilk olacak
Adensah Gizasy canım sıcak su torbası koy beline falan belki iyi gelir istersen bi acile git nts çektir
Nurbanusancak Sedanurrrk1 sabah sezaryene alınıyorum🥲 sancılarım oldu hastaneye gittim kanal girişi çok dar olduğu için bebek kanala giremiyormuş bebeği riske atmayalım dedi doktorum🥲
Gizasy Sedanurrrk1 şimdilik bişey yok kuzum. Dün kafamı dağıtmak için yürüyüşe çıktım. Biraz daha iyi hissetmeye başladım. Kötüleşirsem hemen dönecektim. Şu an bişey yok. Ama en ufak ağrı, akıntı vs de heyecanlanıp acaba diyorum 😳😳
Kubrakaraduman Sedanurrrk1 banada haber verin bende 39+3 oldum aramızın az olduğu gebeşlerin durumlarını merak ediyorum 😂
Kubrakaraduman Sedanurrrk1 ya benimde kasıklarımın altı ağrıyor bu activating labor hareketlerini yapıyorum ondan mı acaba diyorum