Kubrakaraduman Sedanurrrk1 ya benimde kasıklarımın altı ağrıyor bu activating labor hareketlerini yapıyorum ondan mı acaba diyorum
Sedanurrrk1 Kubrakaraduman bilmiyorum ki bebis ama ben üç gündür falan egzersiz de yapmıyorum yani hani
Sedanurrrk1 Kubrakaraduman kız bekliyorum inşallah gelirse bi de daha iyi olacak 😂😂 siz ne bekliyorsunuz
Sedanurrrk1 Kubrakaraduman ya yavrum ben zaten günlük hayatta da hareketli olduğumdan egzersiz beni yormuyordu yaptığım zaman pek ama işte diyorum ya kalça kemiklerimin ağrısı beni yerden yere vurdu resmen 😂😂 yatmayı da hiç sevmiyorum her an gelir diye evi her dakka temiz tutmaya çalışıyorum yapmazsam kendimi de kötü hissediyorum değişik bi döngüye girdi benim iş 😂😂
Sedanurrrk1 Kubrakaraduman 😂😂 ya yeter ki sağlıklı olsun da artık nazına da kabulüm ama 39+1 oldum artık yeterrrr dayanamıyorum sevmek istiyorum öpmek istiyorum mis gibi kokusunu içime çekmek istiyorum ben böyle dedikçe de masallah bizim ki sanki içerden biraz daha bekle anne diyor gelmiyor zilli
Kubrakaraduman Sedanurrrk1 valla bende hep hareket halinde kalmaya çalışıyorum ona rağmen inadına mı gelmiyo bunlar😂
Sedanurrrk1 Kubrakaraduman keçi inadı babası annesi varsa belki ondan da olabilir 😂😂 bende eşimde çok inatciyiz
Kubrakaraduman Sedanurrrk1 insan görmeden özlüyo değil mi hem bi an önce kavuşmak isteyip aynı zamanda korku tedirginlik oluyo çok garip bişey annelik😂
Sedanurrrk1 Kubrakaraduman uygulamada biri şey yazmıştı sen böyle deyince aklıma geldi ANNELİK DELİLİK 😂😂
Sedanurrrk1 Kubrakaraduman hay masallah seninki de inatci harbi gelsinnn çabuk 😂😂 konuş bol bol bari ben ümidi kestim artık diyorum çocuğa içerden anlıyor herhalde o da geleceğin yok senin diyorum canımı yakacak şekilde vuruyor sipa 😂😂 bi de sen dene
Cglglr Ya benim de 38 haftalık. Dünden beri ara ara sancı giriyor ama düzensiz. Acaba doğum habercisi olabilir mi ki bir fikriniz var mı ? Bir de büyük tuvaletim varmış gibi hissediyorum sancı geldiğinde. Ve bebek kafasını ittiriyor gibi oluyo sanki
Sedanurrrk1 Cglglr istersen bi sıcak suya girmeyi dene canım eğer çok kötü olursan hastaneye git yine ama sıcak su eğer yalanci sancıysa zaten ağrını gidermeye yardımcı olur 💖🙃
Mzzz Cglglr büyük tuvaletin geliyor gibi hissediyorsan bebiş geliyordur canim istersen bı doktora görün
Kubrakaraduman Sedanurrrk1 babası nazlı oda babasına çekti heralde bende diyorum ama beni iplemiyo pek😂😂