Nur67 Gzmel ya gerçekten mi bebe time markası mı bide pembe renk yani çıkan çizgi ben çok net görüyorum
Gzmel Nur67 en iyisi kan ama bende kaç kere yapmıştım pozitif çıkıp kanda çıkmamıştı hemen acile gidip kan verebilirsin net olur umarım vardır:)
Nur67 ezgickm ay bu sefer eşimle gitmicem çok umutlanıyor ama dün tansiyonum düştü 15/4 oldu bayılacaktım neredeyse gün boyu öyleydim eşim diyor aha hamilesin dedm yok yok 😂😂😂
Merry_ Nur67 eşler hissediyormuş bende aynı şeyi yaşadım benim eşimde derdi hamilesin diye inanmazdım saçmalama derdim meğerse hamileymişim 😂
poyrazmom_ Nur67 var gibi canım benim de böyleydi bi kaç gün daha testle takip ettim koyulaşınca kan verdim sen de öyle yap bence hemen kan verip strese girme
Nur67 Merry_ canım tek gidemiyorum acile de eşimle gitmem lazım eşime de söyleyemiyorum heveslenmesin diye bu sefer çıkmazsa gerçekten hamile olursam da hiç inanmayacak 😂😂😂
Nur67 Merry_ valla dünden beri diyor yok yok hamilesin çünkü hayatımda ilk defa baş dönmesi yaşıyorum ve ve baş ağrım çok fazla
Nur67 Merry_ inşallah ya bide sabah versem diğer gün çıkıyor 😂😂 acilde vermeye çalışıcam doktorum da 10 gün gecsin gel dedi gidip 10 gün oldu mu desem 😂😂