atlasinannesi_ Nur67 büyük ihtimalle geç döllenme olabilir kan da verebilirsiniz bir kaç gün bekleyip bir daha da test yapabilirsiniz
Ayca517 Nur67 ayy belli oluyor hadi insallah yani pazar dan bugune kadar degerin yukselmistir bence canim hadi hayili ugurlu gelsin insallah🙏🙏🙏😇
Mucizeem__ GirlandBoy_Mom oyy benim adetim eğer uygulamaya göreyse yarın değil öbür gün ama şu an uzanmışim yüz üstü sol kasığıma böyle hafif iğne batması gibi oluyor sen gebişsin sence belirti olabilirmiiy??😂😂 psikolojim bozuldu yaaav😂😂😂
Mucizeem__ Bu testler yaniltmiyordur herhalde değil mi ?? İlk fotolarda göremedim ama 3-4 te sanki gözüküyor Kan ver belki değerin yükselmiştir 🤰🌸 Bize de dua et bu ay benimde tutsun 😂😂♥️
Nur67 poyrazmom_ canım giderim de eşim nereye gidiyorsun der onu heveslendirmek istemiyorum gecen yoktu heveslenmiştik
Rojin__321 Nur67 canım silik var o bariz zaten ama bende de silik çıktı feelly markasıyla gittim kan verdim negatif çıktı yani inşallah vardır silik le öğrenen çok insan var
Mucizeem__ GirlandBoy_Mom şu an gecikme olmasını 4 gözle bekliyorum inşallah gecikir 18 kasıma kadar regl dönemi olabilir ama ben 25e kadar beklerim büyük ihtimalle eğer adet olmazsa 🙈🥲