Tugcek_ En tuhafı benimki galiba 10. Haftada şalgam ve çikolata aşerdim 😂 eşim alıp getirdi ikisini bir arada yerken suratıma tiksinerek bakıyordu resmen adam 😂😂 şimdi biri bana zorla ye dese yiyemem o an kendimden geçmiştim
Pedagog Yazdıklarınızı okudukça o kadar imrendim ki.. keşke ben de yiyebilsem,içebilsem… 12 hafta ve yiyememekten hastanelik oldum 1 haftadır yatıyordum bugün çıkardılar. Bulanmaktan artık psikolojim bozuldu…
Ftmms12 Pedagog ay kuşum ya çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun kendini çok aç bırakma biraz acıktığında iştah tamamen kesiliyor benim de öyle ama senin adına çok üzüldüm gerçekten 😞 🤲🏻❤️
melissannesi Pedagog geçmiş olsun canım cinsiyetin ne Ben ilk kızımda iki akşamda bir serum takılıyodum gerçekten cok zordu Hangi haftadasın 13 den sonra epey azalıyo Piskolojik kafana takma daha cabuk gecer
Gul07- Pedagog ah o kadar bensin ki bende okurken imrene imrene okuyorum🥹ben hiç bir şey yiyemiyorum su bile içemiyorum 😥
Perihan3 İlk canim fistikli baklava ve tantuni cekmisti ama ikiside yasak safrada camur oldugu icin dokunuyor yagli kizarmis seyler
Ftmms12 Perihan3 ya öylemi canım kıyamam ya rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah sende az ucundan tadına baksaydın😂🤲🏻😘
ikiprensesbebiissss Ftmms12 ilk kızımda ayva aserdimmm ikinci kızımda hep tatlı aserdim hatta rüyamda revani gördüm :))
sweetmom_ Melekannedi ben rüyamda incir görmüştüm ama canım hiç çekmemişti eşim bir kasa getirdi sadece 2 tane yedim onu da esime kiyamadigim için yedim:)
Mejsa Hasret72 ay bende. Aksine eşimin de lahana ile hiç arası yokmuş almayı dahi unutuyor en son yengemlere hep beraber yapıp yiyelim yazdım 🥲 bekliyorum inşallah yiyeceğiz Sivasta iseniz sizi de bekleriz
sweetmom_ Ftmms12 ben hiç bir şey asermiyorum sadece deli gibi su içmek istiyorum aşırı su içiyorum ve susadigim için değil tamamen canım çektiği için 😀
melissannesi Ftmms12 tulumba tatlısı ve hiç tatlısever biri değilim yani bildiğin tadı ağzıma geldi sanki birden🤭 Sonra eşim aldı yedim
Edalliy Beyaz lahana şöyle tuzlayıp kıtır kıtır yedim onun sabahı ama o sabah bana nasıl oldu anlatamam 😋🤣😂