busra_basturk Ftmms12 benim ilk aşerdim çikolatalı kaymaklı katmer aşermiştim ikincisi pide üçüncü brokoli ama onun da mevsimi değil di hiçbir yerde bulamamıştım en son migros dan donmuş brokoli çorbası bulduk ama oda pek şey olmadı dördüncü de kanlıca mantarıydı daha mevsimi değil di ve burda çıkmıyor du hee Kastamonu dan getittirdi eşim sağolsun bide hamsi ama hamsi de daha yoktu piyasada yiyemedim aklımda kaldı 🤣
gulkilickiyar Ftmms12 mayısta önce yeşil erik yedim ama 3 4 hafta her hafta bir kilo rahat yedim tuza banıp banıp Sonrada haşlanmış mısır daha yeni yeni çıkıyodu saolsun manav bir amca getirtti bi yerden haslayıp yeyince rahata erdim😂
Mariams Ftmms12 Azerbaycanda pastane var Azza isimli onlarin sattigii profiterol pastadan istemisdim gece gozumun onune geliyodu sabaha kadar uyuyamamistim, annemlerdeydim o gun babam almisti hic gormemisim gibi yemistim)), gecenlerde kestane aserdim,
busrademirerol 11*2 den merhabaişk günden beri turşu aşerdim sürekli lahana salatalık turşusu yeşil zeytin ekşi yeşil elma Ve sürekli kocaman kase kıvırcık salatası yemek istiyorum bol limonlu ve içine çiğ pırasa doğruyorum 😅 deli gibi eşki acı
Tugcek_ En tuhafı benimki galiba 10. Haftada şalgam ve çikolata aşerdim 😂 eşim alıp getirdi ikisini bir arada yerken suratıma tiksinerek bakıyordu resmen adam 😂😂 şimdi biri bana zorla ye dese yiyemem o an kendimden geçmiştim
Pedagog Yazdıklarınızı okudukça o kadar imrendim ki.. keşke ben de yiyebilsem,içebilsem… 12 hafta ve yiyememekten hastanelik oldum 1 haftadır yatıyordum bugün çıkardılar. Bulanmaktan artık psikolojim bozuldu…
Ftmms12 Pedagog ay kuşum ya çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsun kendini çok aç bırakma biraz acıktığında iştah tamamen kesiliyor benim de öyle ama senin adına çok üzüldüm gerçekten 😞 🤲🏻❤️
melissannesi Pedagog geçmiş olsun canım cinsiyetin ne Ben ilk kızımda iki akşamda bir serum takılıyodum gerçekten cok zordu Hangi haftadasın 13 den sonra epey azalıyo Piskolojik kafana takma daha cabuk gecer
Gul07- Pedagog ah o kadar bensin ki bende okurken imrene imrene okuyorum🥹ben hiç bir şey yiyemiyorum su bile içemiyorum 😥
Perihan3 İlk canim fistikli baklava ve tantuni cekmisti ama ikiside yasak safrada camur oldugu icin dokunuyor yagli kizarmis seyler
Ftmms12 Perihan3 ya öylemi canım kıyamam ya rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah sende az ucundan tadına baksaydın😂🤲🏻😘
ikiprensesbebiissss Ftmms12 ilk kızımda ayva aserdimmm ikinci kızımda hep tatlı aserdim hatta rüyamda revani gördüm :))
sweetmom_ Melekannedi ben rüyamda incir görmüştüm ama canım hiç çekmemişti eşim bir kasa getirdi sadece 2 tane yedim onu da esime kiyamadigim için yedim:)
Mejsa Hasret72 ay bende. Aksine eşimin de lahana ile hiç arası yokmuş almayı dahi unutuyor en son yengemlere hep beraber yapıp yiyelim yazdım 🥲 bekliyorum inşallah yiyeceğiz Sivasta iseniz sizi de bekleriz