Muhammedmomss Ftmms12 çiğköfte, dubai çikolatası 🤣, dondurma, cikolata, iskender, hamburger, pizza, nar aklima gelenler bunlar 33 +4 haftalik olduk bu aralar pek asermem yok ilk zamanlarda oluyo
Ftmms12 Muhammedmomss oo maşallah suphanallah çok sağlıklı şeyler aşeriyoruz gerçekten hamilelik ne kadar tuhaf ya😂😂🤭❤️
Ftmms12 perikizmom_ ya hadi hayırlısı bende hiç birşey yiyemiyorum banada bol bol dua edin canım sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah ❤️🤲🏻
civcivim__ Ftmms12 thaylond ilaç var ya soğul algınlığı suda eriyen. Cifle temizlik yaparken onun kokusu geldi çok fena canım çekti . İçemedim ne yazıkki :((
Ftmms12 civcivim__ hahahah ay çok eğlendim yorumlarınızı okurken insanın canı oluk olmadık şeyler çekiyor anlıyorum seni gerçekten bende oğlumda öyleydim 😂🤭
danla2711 Ayse3434ay ayyy çok özür dilerim🥹 çok zor bulunuyor dur aşerme hatta hiç bulunmuyor halâ aklımda
oykum01_ Ayse3434ay ben de erik aşerdim trendylda hamile marketim var oradan sipariş ettim 5 tane de olsa yedim tavsiye ederim
Gamzecebecii Ftmms12 yürüyüşe gidiyordum şeftali gördüm ve kayısı sandım oturup ağladım hiç bir yerde kayısı yok diye yemedim de ilk defa kayısılı meyve suyu içip bastırdım 😂😂
Zuluss Ftmms12 mazot benzin çok canım çekti ve bulduğumda kokladığımda hüngür hüngür ağladım bilmiyorum suçlulukmu mutluluk hissimi🤣🤣
elifdemir09 Haşlanmış süt Mısır aşermiştim olduğumuz AVM de kokusu vardı ama o kokunun kaynağını bulana kadar AVM yı talan etmiştik😅sonraki gidişlerimde hiç o kadar güzel kokmadı o zaman anladım onu aşerme olduğunu😄 Canımın çok istediği şeyler ara ara oluyo ama hiç biri o mısır kadar hissettirmediği için onları aşerme saymıyorum😂