Ftmms12 ilk bebeğimde şubat ortası elma ağacını erik sanmıştım o an kokusu burnumda tadı ağzımdaydı sanki 🤭😁 eşim programı 3 defa geri aldı onun elma olduğunu anlamam için ama çok geçti 1 ay asla bulamadık geceleri rüyamda hep kendimi erik yerken görüyordum ağlayarak uyandım kaç gece ve asla inanmıyordum aşermek falan abartı geliyordu 😁 Mart ayında hamile manavı olduğunu öğrendik eşim paket paket erikle geldi eve 🤣 bitmedi mart sonu eşim araba aldı sıfır ilk bindim arabanın o kokusu bana kavun kokusu geldi resmen allahtan manavı öğrenmişti ki bir kaç saatte getirdi kavunumu ve hayatımda bu kadar lezzetli kavun yememiştim 😁 evet son bombayı da bırakıp gidiyorum gece 3.30 eşimi uykusundan uyandırıp ben mentollü çikolata istiyorum dedim manyakmısın sen ya yat dedi inanmamış dalga geçiyorum sanmış 😂 sabah tekrar söyledim mentollü çikolata bul bana istiyorum diye sen ciddimisin o nerden çıktı dedi dalga geçmek için babanın evinde mi vardı dedi 🤣 dedim evet vardı ordan geldi zaten aklıma o an anladı ciddiyetimi hastane de çalışıyorduk ikimizde ben evlenince çıktım eşimde gece nöbetinde bahsetmiş çikolatadan bütün hastanede nöbetteki herkes elinde telefon mentollü çikolata aramış internetten 😂 en son birisi bulmuş Migros’larda var diye sabahında eşim elinde kutu kutu çikolatayla geldi eve anlatamam o mutluluğumu 🤭 üstünden 5 sene geçti 3. Bebeğime hamileyim hastanede ki herkes hala unutmamış bu çikolata olayını hala söylerler bu sefer ne istedin diye ama 2. Ve 3. Bebeğimde asla bir şey istemedi canım eşim daha çok aşerdi 😅