Akkdkxjdndbn YavruskaAnnesiii ben sezeryan sürecinde aldım ancak hiç memnun değilim. Sürekli düğme açmakla uğraşıyorsun. Kol boyu daha uzun, çekme yapıyor biraz da .
mucizemgelsin61 Bende ocak sonu ben de kalayım burda belki gelir fotoların devamı ben suwen den düşünüyorum ama marka yazabiliyormuyduk bilmiyorum
baharhanimm Merve034 şuan Kasım indirimine girmiş çok iyi fiyatı benim geçen yıl aldığım fiyata düşmüş https://artiscollection.com/products/kadin-uzun-kollu-esnek-pamuklu-kumas-hamile-pijama-takimi
kubrabayraktarr Bluebey kumaşı inanılmaz rahat ve tok duruyor emzirme özelliği çok güzel günlük bile giyersiniz hamile olmanız şart değil bayılarak aldım güle güle giyin sizde
BossMom nisanela ya öylemi bende çok kararsızım ya bide lojusa yakımları pahalı acaba normal bir beden büyğk pijama takımı alsam diyorum önden düğmeli
BeyzaBoran Es26 bundan aldım denedim büyük geldi terziye veririm dedim. Bi yıkayıp öyle vereyim terziye dedim iyiki oyle yapmışım okadar çekti ki anlatamam 😁
nisanela BossMom ben öyle yaptım lcwden indirm kuponlarıyla iki takım aldım xl beden gayette iyi oldu zaten fotoğraf çekimi vs yaptırmayacağım için cok pahalı bisey almayada gerek görmedim
Tiniminihanim1 mehmetereninannesii_ bu takımı fotoğraf çekiminde giyeceğim bunun haricinde bir takım lacivert renk pantolonlu 3lü takım aldım. 1 takım da su yeşili 2 li gecelik takımı aldım elbiseli. Toplam 3 takım oldu yani
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Tiniminihanim1 nerden aldiniz bu elbiseyi acaba ben nasil bulabilirim guzelmis :)
Tgbashnn Bende lcwaikiki den sipariş verdim hamile geceliği diye önü düğmeli ve çok uyguna geldi 222liraya aldım doğumdan sonra onu giyerim rahat olur diye bide hiç giyilmemiş pijama takımım var oda düğmeli kolları dantelli gibi yeter diye düşünüyorum
Zuhal_Y Miss dunyanin gardrops adı devkad orda her butceye uygun bulunuyor bakabilirsnz. Gomlek yaka onden dugmeli gecelik aldim birde pijama takimi bakiyorum pentiden .
BossMom nisanela bencede iyi yapmışsın bende öyle yapacam telefonda da bir anı fotosu çekeriz olur biter 🤗🥰