Bezelye1 Elfelf475 daha almadım ama millanın kalitesini biliyorum o yüzden tereddüt etmeden alırım zamanı gelince
acarsmom mehmetereninannesii_ link reklam kapsamına giriyor sanırsam ondan annemiz sizin için yazdım yanıtlar silinmesine diye 🤗
Sumeyye-Emre TKumsall TKumsall şuan normal gibi duruyo 34. Haftada baş aşağı dönmüştü bakalım Perşembe kontrolüm var şuan 39. Haftadayım zaten sezeryen gibi durum olsa sôylerdi galiba
TKumsall Sumeyye-Emre muhtemelen çok yakınmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tek avazda kavuşursun inşallah 🌸
Duruu3 Hanmoncel canım 18 hfatligim sesryan olacağım sanırım merttin 20 25 görünüyor siz kaç haftalıksınız 3 . gebeliğim
Hanmoncel Duruu3 20 haftalığız bende sezeryanım ilk doğumum sezeryan olduğu için 20-27 mart arası olucak gibi
Duruu3 Hanmoncel Hanmoncel aynen kuzum ben 2 haftayı eliyorum Martin 20 25 27 çıkıyor 38 haftada alıyor doktorum oyuzden siz kendi kararınızı sezryan ilk ya merak ettim canım cinisyeti nedir🥰
Hanmoncel Duruu3 ikinci bu canm 4 yasında oğlum var bunun cinsiyetını ogrenemedım daha renkli Dopplere gıtcem baklm orda ogrenıcem
Duruu3 Hanmoncel sağlıkla gelsin inşallah 20 haftalık da ogrenmemisiniz saklıyor kendini baya bebisss😍
BeyzaBoran Es26 bundan aldım denedim büyük geldi terziye veririm dedim. Bi yıkayıp öyle vereyim terziye dedim iyiki oyle yapmışım okadar çekti ki anlatamam 😁
Es26 BeyzaBoran evet canım s bedeni aldım bende atleti büyük geldi sadece altı falan iyi oldu yıkamadım ben daha hiç açılmamış paket verdi bana kadın. doğum çantasını hazırlarken onuda o zaman yıkarım