TKumsall Sumeyye-Emre evet hastane sıcak olsa da kimimiz doğumdan sonra üşüyoruz ben ilk doğumda ateş basması yaşamıştım bu bebis kız belki üşürüm dedim kalın kalın doldurdum sabahlik da aldım welsoft peluş
Cilliprenses mehmetereninannesii_ google marka ismi yazarsan bir çok site var :) artış gecelik diye bakabilirsin
Sumeyye-Emre TKumsall TKumsall şuan normal gibi duruyo 34. Haftada baş aşağı dönmüştü bakalım Perşembe kontrolüm var şuan 39. Haftadayım zaten sezeryen gibi durum olsa sôylerdi galiba
Bezelye1 Elfelf475 daha almadım ama millanın kalitesini biliyorum o yüzden tereddüt etmeden alırım zamanı gelince
acarsmom mehmetereninannesii_ link reklam kapsamına giriyor sanırsam ondan annemiz sizin için yazdım yanıtlar silinmesine diye 🤗
TKumsall Sumeyye-Emre muhtemelen çok yakınmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tek avazda kavuşursun inşallah 🌸
Duruu3 Hanmoncel canım 18 hfatligim sesryan olacağım sanırım merttin 20 25 görünüyor siz kaç haftalıksınız 3 . gebeliğim
Hanmoncel Duruu3 20 haftalığız bende sezeryanım ilk doğumum sezeryan olduğu için 20-27 mart arası olucak gibi
Duruu3 Hanmoncel Hanmoncel aynen kuzum ben 2 haftayı eliyorum Martin 20 25 27 çıkıyor 38 haftada alıyor doktorum oyuzden siz kendi kararınızı sezryan ilk ya merak ettim canım cinisyeti nedir🥰
Hanmoncel Duruu3 ikinci bu canm 4 yasında oğlum var bunun cinsiyetını ogrenemedım daha renkli Dopplere gıtcem baklm orda ogrenıcem
Duruu3 Hanmoncel sağlıkla gelsin inşallah 20 haftalık da ogrenmemisiniz saklıyor kendini baya bebisss😍
BeyzaBoran Es26 bundan aldım denedim büyük geldi terziye veririm dedim. Bi yıkayıp öyle vereyim terziye dedim iyiki oyle yapmışım okadar çekti ki anlatamam 😁
Es26 BeyzaBoran evet canım s bedeni aldım bende atleti büyük geldi sadece altı falan iyi oldu yıkamadım ben daha hiç açılmamış paket verdi bana kadın. doğum çantasını hazırlarken onuda o zaman yıkarım