mehmetereninannesii_ Larraa peki ödeme koşulu falan nasıl dolar üzerinden mi alınıyor ne kadar sürede geliyor
yalandunyaa Larraa Guipure Lace Trim Quarter Button Pajama Nightdress 350 tl mi Dolar üzerine galiba kargo falan var mı ?
Larraa yalandunyaa 350 TL olabilir. Ben yurtdışındayım direk döviz olarak alıyorum ama fiyatlar uygun baya o civardadır.
Alpmusts EgeF35 incecik penye kumaş tril tril benim dopumuma 2 yd 3 hafta var ama hastane sıcak olacağı için aldım cokta güzel geldi
Balbebek012 mehmetereninannesii_ ben bunları aldım şimdiden yıkadım dokusu da çok güzel ve çok rahatlar kesinlikle tavsiye ederim. 💕
Balbebek012 TKumsall kırmızı pijamayı asla alma dikiş yerleri berbat ve iki bacak yamuk dikilmiş bir yıkamada çekti minicik oldu ve aşırı boya akıtıyor
Turunculu Miss dünya lisanın gecelik ve lohusa pijama takımlarından aldım hem uygun hemde kumaşı kaliteli
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Larraa yazdiysaniz bulamadim kusura bakmayin, ben de boyle bir elbise ariyorum nerden aldiniz acaba nasil bulabilirim
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Tiniminihanim1 nerden aldiniz bu elbiseyi acaba ben nasil bulabilirim guzelmis :)
Tiniminihanim1 SenHepMercimekOlarakKalacaksin teşekkür ederim kumaşı da çok kaliteli 🥰 artış collection diye bir sayfadan
myangelson SenHepMercimekOlarakKalacaksin bu takım benim de dikkatimi çekti elinize ulasti mi nasıl acaba?
tazee_anneee SenHepMercimekOlarakKalacaksin Bende bunun pembe çizgili olanını aldım çok güzel çok beğendim kumaşı da yumuşacık
Sara_bebek mehmetereninannesii_ bende mart annesi olucam insAllah cinsiyetiniz nedir? Bende erkek bide kizim var 2 yaşinda ☺️
mehmetereninannesii_ Sara_bebek merhaba canım bugün tam 23 haftalık oldu kızım olacak inşallah benim de bir oğlum vardı şimdi 4.5yaşında
SenHepMercimekOlarakKalacaksin myangelson evet ulasti daha denemedim yikadim duruyor evde:) ama gordugum kadariyla guzel