Pelnztrk Elifimsib ben yarına randevu aldım 20 haftadayım. Şu an fiyatı dediğim gibi 2.800 TL ama sizin yaptıracağınız zamana fiyat ne olur bilmiyorum. Bilgi vereceğim yarından sonrası
simray aleyna_001 geçen hafta söğütlüçeşme/kadıköyde çok tatlı perinatologa yaptırdım. çok ilgiliydi 1 saat baktılar ve birsürü fotoğraf verdiler. 3000₺ ye muayene oldum ben
-sum- simray hastahane ve doktor adı var mı? Detaylı rapor verdi mi acaba kendi doktorumuza gostermemiz için
Melikekorkmaz Bende gitcegim ama fiyat bilmiyorum araştırmadim yani çok pahalı değil mi sadece 10 dklik işlem 🤔😏
Pelnztrk Melikekorkmaz 10 dakika mı 😀 aşağı yukarı 1 saat sürüyor. Ve bebeğin her bir organına detaylı bakan bi işlem çok önemli yani
Meresss Melikekorkmaz 10 dakika sürmüyor 1 saati geçiyor ikizlerimde 2.5 saat sürmüştü göstermediklerinde sürekli kalkıp çikolata veryodu doktpr çok önemli ve özel bi işlem
Elsammmm Zorlu Sultangazi Haseki hastanesinde de bulunuyor doktor da çok ilgiliydi her konuda bilgi veriyor geçen hafta girdim ilk 45 dk sürdü çocuğum çok hareketli olduğu için bazı organları tam göremedi 45 dk yürü tekrar gel dedi gittim tekrar diğer organlarına da bakıp detaylı bilgi verip gönderdi
Pelnztrk Ben yarın ümraniye doçent doktor erbil çakar gidicem google yorumlarıda baya iyi, fiyatıda gayet makul nakit 2800₺. Buraya da yazayım düşünen olursa değerlendirir. Yarın gittikten sonra paylaşım tekrar yapıp bilgilendirme yapim size
perikizmom_ emay03 bilemiyorum aynı mi fazla bi ilgi yoktu zaten genel olarak daha önce başka problemler için de gitmistim ben sevmiyorum araştırma hastanesini mecburen gitmiş bulundum genel olarak fiyatlara bakilirsa ben daha uyguna yaptırmışım
emay03 perikizmom_ ben de normalde şehir hastanesinde takipliyim oradaki perinatoloji doktoru izne ayrıldığı için doktorum tıpa yönlendirdi. Birkaç profesör ismi verdi onlardan birine randevu aldım.
Smileylaylom afyonguzeli hastane kendi bünyesinde mi yapıyor yoksa başka bit doktora mı yönlendiriyor
afyonguzeli Smileylaylom gebelik normal gidiyorsa kendi bünyesinde devam ediyor ama bi anomali varsa Alsancak da özel bir polikinliğe gönderiyor ama ikisinin ücreti de aynı 5700tl
Balaanesi Busragoymen nasıl peki memnun kaldınız mı aslında ilk kızımda gitmiştim memnun kalmıştım ama son zamanlarda kötü yorumlar duydum hep bunda kararsız kaldım o yüzden
Busragoymen Balaanesi valla ben memnun kaldım kizimda gitmiştim şimdiki hamileligimde ona gittim çok iyiydi . Siz hangi kadın dogumcuya gidiyorsunuz