Ilktan aleyna_001 3 binden başlıyor şehir hastanesinde yaptiricam suanlik memnun kalmazsam tekrar özele giderim
Tugcenurmiray Ilktan evet kaldım sırayı erken almamız gerekiyormuş sadece araya sıkıstırmıslardı kendi doktoruma geçtim oda zaten sehir hastanesini önermişti oraya yaptırabilirsiniz diye doktorumun tavsiyesi üzerine gitmiştim
Tugcmgz Sibel_Aydin61 özellerde ücretli oluyor. Mesela ben çapada çalışıyorum burada da detaylı ultrason yapılıyor ama ben medipol bahçelievlere gittim.
xJade Sibel_Aydin61 Devlet hastanelerinde ücretli değil. Özele gitmek isteyenler yada bulunduğu şehrin hastanesinde detaylı ultrason cihazı olmayanlar ücret ödüyorlar. Benim yaşadığım yerde cihaz yok o yüzden herkes özel kliniğe gitmek zorunda. Klinikte de 7000 ₺ fiyat biçiyor. Gerçekten fırsatçılık. Yani her yer kafasına göre bir fiyat belirliyor. Eğer muayene için randevu bulursanız ücret ödemeden devlette yaptırın.
perikizmom_ emay03 Isparta araştırma hastanesine gittim gokhan beye soyadini hatırlamıyorum sürekli kontrole gittigim bi yer degil ikili tarama testi için bulunduğum ilcede cihaz yetersiz oldudugu için doktorum İspartayi onermisti zaten 5 dk sürüyor
Elsammmm tosuncuk25 hiç özelde yaptırmana gerek yok Sultangazi Haseki hastanesi de yapılıyor ben geçen hafta girdim çok memnun kaldım özelden hiç bir farkı yoktu doktorun adı filiz
emay03 perikizmom_ ben de tıpı önerdiler oraya randevu aldım tıpla araştırma hastanesi aynı değil o zaman. Detaylı ultrason yarım saat sürüyor dediler niye sizinki 5 dk o kadar az sürmüş.
Zeynep9120 perikizmom_ normal muayenem 5 dakika suruyp benm detaylı ultrason kızımda 50 dakika sürmüştü baska yere gidn derim
Elifimsib Pelnztrk merhaba ne zaman yaptıracaksınız acaba ben de aralık sonu Ocak başı gibi yaptıracağım da araştırıyorum şuan. Yaptırınca bilgi verebilir misiniz doktor hakkında fiyatı diğer yerlere göre baya uygun
Pelnztrk Elifimsib ben yarına randevu aldım 20 haftadayım. Şu an fiyatı dediğim gibi 2.800 TL ama sizin yaptıracağınız zamana fiyat ne olur bilmiyorum. Bilgi vereceğim yarından sonrası
stunaa Elifimsib Erbil beyi kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok ilgili, güler yüzlü bir doktor ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyip, sizi de bilgilendiriyor. Aklınızda hiçbir soru işareti kalmadan çıkıyorsunuz yanından diyebilirim.
perikizmom_ emay03 bilemiyorum aynı mi fazla bi ilgi yoktu zaten genel olarak daha önce başka problemler için de gitmistim ben sevmiyorum araştırma hastanesini mecburen gitmiş bulundum genel olarak fiyatlara bakilirsa ben daha uyguna yaptırmışım
Hnduzum Ankara’da Kendi doktorumun önerisi ile 3.5 hafta önce doçent doktor Ali İpek’e 3.800₺ ye gittim
Emelusss Hnduzum merhaba bu detaylı ultrason takibimizi yapan doktor yapmıyor mu başka bir yere mi gitmek gerekiyor birde kaçıncı haftada yapılıyor
Sudenur_18 Tugcmgz bende medipol Bahçelievler düşünüyorum orada detaylı ultrason ücreti ne kadar verdiniz acaba
Mrvkmsr Balaanesi ultra park gittim Eylül ayında 3500 verdim yüzünü göstermemişti Eylül ayonda geçtiğimiz cuma tekrar gittim ücret ödemedim ikinci gittiğime