Mickeylover aleyna_001 paketin içinde satın aldım ben çok hastanede dahil olmuyor tabi detaylı paketin içine
Emelusss Hnduzum merhaba bu detaylı ultrason takibimizi yapan doktor yapmıyor mu başka bir yere mi gitmek gerekiyor birde kaçıncı haftada yapılıyor
Hnduzum Emelusss takipli olduğum doktor perinatoloji uzmanı değil o yüzden yapmıyor başka yere yönlendiriyor Ben 21+4 de gitmiştim
emay03 perikizmom_ ben de normalde şehir hastanesinde takipliyim oradaki perinatoloji doktoru izne ayrıldığı için doktorum tıpa yönlendirdi. Birkaç profesör ismi verdi onlardan birine randevu aldım.
Bekdemir aleyna_001 1 ay önce Bağcılar medipol 6600 Bahçeşehir Medipol 4200 civarıydı İstanbul Avrupa
happyprincess_06 aleyna_001 ankarada 5 bine yaptırmıştim ben ortalama o civarlardaydi aldığım diğer hastane fiyatları da
stunaa Elifimsib Erbil beyi kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok ilgili, güler yüzlü bir doktor ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyip, sizi de bilgilendiriyor. Aklınızda hiçbir soru işareti kalmadan çıkıyorsunuz yanından diyebilirim.
Busragoymen Balaanesi valla ben memnun kaldım kizimda gitmiştim şimdiki hamileligimde ona gittim çok iyiydi . Siz hangi kadın dogumcuya gidiyorsunuz
Balaanesi Busragoymen ya bende memnundum işte de bilemedim son yorumları görünce daha var detaylıya da araştırayım dedim şimdiden. Özlem Yavuzer e gidiyordum da daha çok yeni doktor o da ilgisi çok güzel de hiç yorumu yok. Geçen Ömer Demirtaş a gittim ondan da baya memnun kaldım sanırım ona devam edeceğim. Siz kime gidiyorsunuz
Sevincblbl Busragoymen fdn25 memnun kaldınız mı acaba bende randevu alacağım da Mehmet tayyarı da duydum birde Mersin’de iyi bir doktor varmış ama o kadar yol gitmek istemiyorum sizin doktorunuz nasıldı 🌸🙏
Dduman fdn25 özel klinik mi hastane mi ne kadara yaptırdınız birde randevuyu ne kadar önceden aldınız
Nur_Erdugan53 aleyna_001 bizim detaylı daha çok var ama ben de fiyatları araştırdım Kocaeli’de 3000 lira çok uçmuş ya fiyatlar ilk kızım da 2021′de 400 TL yaptırdım 2 kızın da 800 TL yaptırmıştım 2023′te fiyatlar bayağı uçmuş Bu ne ya Bir de her zaman aynı hastanede yaptırıyorum çok memnun kalıyorum ayın hastane 3000 lira deyince Şoka girdim çocuğun sağlığı için de mecbur yaptıracağız bakalım Zamanı gelince şu an 12+3 günlük bakalım