Asdfg2113 aleyna_001 3 5 arası değişiyor ben 3 buçuğa bulmuştum ortalama 4 4 bucuk diyorlar kocaelindeyim
Gzd1212 aleyna_001 benim gideceğim 4000 TL. Kendi ozek muayenehanesi. ama hastane fiyatları bilmiyorum
perikizmom_ aleyna_001 ben gecen ayin 28 inde gittim Isparta araştırmaya 1209 TLydi fiyatı ama maalesef yanıma eşimi almadılar erkeklerin girmesi yasakmış
aleyna_001 Asdfg2113 teşekkür ederim herkes hafta konuşmuş şu hafta gidin diye fiyat bilgisi hiç verilmemis ona göre gitmek gerekiyor
Busra2110 Asdfg2113 ben de kocaelindeyim özeldeki doktorun tavsiyesi ile perinatolojiye aldım 4300 mü 4500 mi ne dedi 20 kasım da gdicem
Bnguuu_102 perikizmom_ ne kadar güzel valla eşim girmese de olur biz sizden tam 3 kat + 200 fazla para ödedik
Smileylaylom afyonguzeli hastane kendi bünyesinde mi yapıyor yoksa başka bit doktora mı yönlendiriyor
minikdefnemm afyonguzeli Merhaba medicana takipli misiniz? Bende yeni hamile kaldım izmirdeyim dr arayısındayım kime gidiyosunuz memnun musunuz acaba ?🥰
Mrscakir Hastaneye göre değişir fiyat her hastane bir olmaz, ben 3500 tl ye girmiştim 1 ay falan oldu
Pelnztrk aleyna_001 istanbul anadolu yakası ümraniye de erbil çakar var buradan birinin önerisi ile aldım randevu nakittr 2800 kredi kartı 3000
Elifimsib Pelnztrk merhaba ne zaman yaptıracaksınız acaba ben de aralık sonu Ocak başı gibi yaptıracağım da araştırıyorum şuan. Yaptırınca bilgi verebilir misiniz doktor hakkında fiyatı diğer yerlere göre baya uygun
Gizemnurozgul aleyna_001 biz geçen hafta Ataşehir ALLE Klinikte yaptırdık Emre beye anlaşmalı fiyat 7000 TL ödedik 🙏
Busecan aleyna_001 Geçen hafta Mersin’de özel kliniğe 2200 nakit verdik canım kredi kartına 2400. 21.haftada gittik ama zor gösterdi gibi 22 ya da 23de giderdim bilseydim