Evet sevgili anneler ve tekrar anne olacak anne adayları, dün akşam 21.30 da 13 hafta ⁴ günlük bebeğimi kaybetmiş bulunuyorum… Çok üzgünüm Rabbim verdi rabbim aldı, içimdeki acıyı tarif edemem inşallah rabbim kimseye yaşatmasın herkese iyi akşamlar
(Kucağımıza alacağımız günü beklerken, toprağın altına koyduk bebeğim seni)
Bebek kaybı
A1aygul başınız sağolsun rabbim sabır versin kalbimi durdu neden oldu önemli değilse
Çok üzüldüm 🥹 başın sağolsun canım benim 🥹
A1aygul Başınız sağolsun, ne desek boş çok iyi anlıyorum sizi 😥 17 haftalık bebeğimi 3 ay önce kaybettim bende
Başınız sağ olsun. 1 ay önce 21 haftalık bebeğimi kaybettim bende.Allah sabrımızı arttırsın.
A1aygul canım sabrın tevekkülün çok güzel ben de düşük yaşadım Rabbim tekrar versinuzulme Allah büyüktür
A1aygul başınız sağolsun Allah hepimizin yardımcısı olsun bende yakın zamanda 20 haftalık bebeğimi kaybettim çok zor bir durum gerçekten önce varlığına alışmak sonra yokluğu çok etkiledi beni rabbim inşallah bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
irem_brk58
Hiç bir sebebi yok sabah çok az kanamam oldu öğle ye doğru kesenin olması gereken yerde olmadığını fark ettim, aslında hissettim😭 sonra hastaneye gittik kalp atışını duyamadik bir karar vermemi istediler aslında çokta bir seçenek yoktu ve sessizce çıktı hayatımızdan… Hala karbimdaymis gibi hissediyorum
A1aygul başınız sağolsun
Endoplazmik
Allah razı olsun tabiki çok üzüldüm ama elimden sabır etmekten başka birşey gelmiyor rabbim bunu bana nasip etmiş, kısa bir süre misafir etti bana sonra cennetine allldi… Denilecek başka bir soz de yok aslında 😭