Sevgiiss Kkardelenn1 Gün 15 mm yumurtan var dedi doktor 16 18 20. Günler ilişki dedi. Testim böyle çıkıyor canım bugünün testini yapmadım daha . Senin pik olmuş bence
Sevgiiss Kkardelenn1 doktora gösterdim onu canım. Önemi yok dedi lh seviyesi sürekli değişebilir dedi. Önemli olan pik olduğu günmüş 15 mm yumurta 3 4 güne çatlar dedi
Asyarslan60 Kkardelenn1 benimki de sizinki ile aynı koyulukta bugün yapınca beni de etiketleyin olur mu
Kkardelenn1 Sevgiiss doktor diyorsa doğrudur bende hiç anlamam ilk defa yaptım hep buradan görüyordum gittikçe koyulasınca pik yakın falan diyorlardı 🤭😃
Sevgiiss Kkardelenn1 bemde öyle düşündüm canım ertesi gün pik olur dedim olmadı kesin yumurtam küçük çatladı dedim ama öyle değilmiş . 3 4 güne pik olur dedi bakalım dediği çıkacak mı. Yaptın mı bugün test
Kkardelenn1 Sevgiiss bende merak ettim bak şimdi 20. Gune kadar ilişki önermiş sana testle uyuşursa çok iyi ben daha yapmadım 1 gibi yapıyorum canım
Sevgiiss Kkardelenn1 aynen canım takip edeceğim 😄 senin pik olur gibi bugün son adet tarihin neydi benim 26 Ekim
Kkardelenn1 Sevgiiss evet canım sanırım öyle bende hep 14. Gün 18. Gün arası kıymetli diye bilirdim ovulasyon ile öğrenmiş oldum
Kkardelenn1 Sevgiiss dün değerlendirmiştim bugün de değerlendiriyim o zaman peki kaç saatte catlıyor ortalama biliyor musun canım