Sevgiiss Kkardelenn1 @Nursotu kızlar imkanınız varsa doktora gidin o görüyor yumurta var mı büyüyor mı diye . Ben dün gittim pik olmadı 15 mm yumurta büyümüş dedi 16 18 20. Günler ilişki dedi
Nursotu Kkardelenn1 evet koyulaştı ama bugün karnımda hasta olacakmışım gibi ağrıyor ya üşüttüm ya regl belirtileri ama hala pik yok
Nursotu Sevgiiss gittim bir kaç gün önce baktı yumurtlaman daha başlamamış dedi ama sanki çok geç oldu artık
Kkardelenn1 Sevgiiss benim doktorum üniversitede ve çok uzak kalıyor yakında ki doktorlar afedersiniz hayvan muamelesi yapıyor normalde 2-3 güne bir ilişki oluyor ama bu ay merakımdan ovulasyon yaptım
Sevgiiss Kkardelenn1 bu doktorları anlamak güç bazen. İnşallah en kısa zamanda pik görürüz bende bekliyorum
Nursotu Kkardelenn1 inşallah ya iki gün fln oldu sanırım doktora gittim daha yumurtlaman olmamış spor yapıyorsan döngün uzayabilir demisti
Kkardelenn1 Sevgiiss inşallah canım uygulama da 7-12 Kasım için doğurgan diyor dün ve bugün baya koyulaştı ovulasyon da sizin var mı fotoğraf ben yüklerım şimdi
Asyarslan60 Kkardelenn1 benimki de sizinki ile aynı koyulukta bugün yapınca beni de etiketleyin olur mu
Kkardelenn1 Nursotu hatırladım canım seni bende spor yapıyorum hatta demiştim şaşırdım ama tek neden bu olacaksa olsun napalım 🤭😃
Sevgiiss Kkardelenn1 Gün 15 mm yumurtan var dedi doktor 16 18 20. Günler ilişki dedi. Testim böyle çıkıyor canım bugünün testini yapmadım daha . Senin pik olmuş bence